Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3T223WGFE – Review si Pareri obiective

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 19 februarie 2020 @ 17:18

0
(0)

Hotpoint HIO3T223WGFE este o masina spatioasa si economica ce vine la pachet cu un pret avantajoasa. Poate reprezenta o alternativa interesanta, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3T223WGFE este dotata cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind ideala chiar si pentru familii cu mai multi membri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de numai 265 kWh.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control se afla pe partea interioara a usii. Prezinta o interfata intuitiva astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Dar, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, de aceea a fost implementat sistemul Light on the floor, ce face referire la proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea, care ne va informa daca masina spala sau a terminat programul de spalare. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara a masinii este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile si incapatoare unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase.Totodata, rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru a introduce articole voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri la nivelul carora li se va asigura o ingrijire atenta.

Hotpoint HIO3T223WGFE prezinta 10 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si 40 de minute si inregistreaza un consum de numai 9.5 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. Auto intensive – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Are o durata cuprinsa intre 2 ore si 3 ore si 10 minute, timp in care inregistreaza un consum de 14-17 litri de apa, respectiv 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata cuprinsa intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute si un consum 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Auto fast – este un program potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 40 de minute si o ora si 20 de minute. Inregistreaza un consum de 13-14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Delicates – este recomandat pentru vase foarte delicate, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Detine o durata de o ora si 40 de minute, timp in care consuma 11-11.5 litri de apa si 1.1-1.2 kWh energie electrica.
 6. Express 30′ – este un program foarte scurt, ce dureaza numai de 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.5-0.55 kWh energie electrca.
 7. Good night – este cel mai silentios program gratie presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, avand o durata de 3 ore si 30 de minute. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa, respectiv 1.15 kWh energie electrica.
 8. Sanitizing – vizeaza igienizarea eficienta a vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius. Detine o durata de 1 ora si 40 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 9. Soak – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, utilizand 4.5 litri de apa la temperatura de admisi, avand o durata de 12 minute.
 10. Self-Clean – este recomandat pentru igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind necesara adaugarea unui detergent special in acest sens. Prezinta o durata de 50 de minute si consuma 8 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii utile:

 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii intre 1 si 12 ore.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare adaptand resursele necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Tablete – optimizeaza procesul de spalare folosind detergent de acest tip.
 • 3D Wash – determina un consum energetic mai mic si creste performantele la spalare, fiind compatibil cu auto normal si auto intensiv.

In plus, este o masina foarte silentioasa, ce inregistreaza in timpul spalarii numai 43 dB.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3T223WGFE este un model de masina de spalat vase care se descurca eficient fiind spatioasa si foarte bine dotata. Clientii sunt foarte multumiti de ea declarand ca spala eficient vasele fiind ideala si pentru familii mai mari. De asemenea, programele si functiile din dotare sunt foarte bine gandite, iar consumul este unul redus. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hotpoint HIO3T223WGFE

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Light on the floor
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Economica si silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *