Masina de spalat vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X – Review si Recomandari

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 10 martie 2020 @ 9:32

0
(0)

Hotpoint HSFO 3T223 WC X este o masina de spalat vase prevazuta cu o gama variata de programe si functii, pregatita sa vina in ajutorul vostru pentru a asigura o ingrijire optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produsul analizat.

Masina de vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X pune la dispozitie o capacitate de 9 programe si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiindca discutam despre un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, ceea ce inseamna ca putem verifica oricand durata programelor in derulare. Prezinta o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Hotpoint HSFO 3T223 WC X display

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de articole. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, aveti posibilitatea de a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, dispune si de cos special pentru adaugarea tacamurilor.

Hotpoint HSFO 3T223 WC X cosuri

Masina Hotpoint HSFO 3T223 WC X are la baza 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program din grila si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 4 ore, timp in care consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. Auto intensive – este ideal pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore, inregistrand un consum de 16-18 litri de apa, respectiv 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Fiind activ activ sezonul de incarcare, durata variaza intre 2 ore si 10 minute si 2 ore si 50 de minute, inregistrand un consum de 14.5-16 litri de apa si 1.02-1.25 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este indicat pentru vase mai delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program scurt cu o durata de 30 de minute, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face ideal pentru vase recent murdarite. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Good night – este ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, fiind un program foarte silentios, gratie presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 3 ore si 35 de minute. Inregistreaza un consum de 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 7. Igienizare – este indicat pentru igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de o ora si 40 de minute. Prezinta un consum de 12 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Are o durata de 10 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius, utilizand detergent special in acest sens. Prezinta o durata de 50 de minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii auxiliare si anume:

 • Extra dry – optimizeaza rezultatele la uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Zone wash 3D – poate fi utilizat concomitent cu programele normal si intensiv ajutand la economisirea energiei, in timp ce creste performantele la spalare.
 • Delay – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Short time – scurteaza durata programelor de spalare.
 • Tablet – utilizand detergent tip tableta va optimiza programul de uscare.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, este si foarte silentioasa inregistrand cel mult 43 dB.

Masina masoara 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, cantarind 39.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina Hotpoint HSFO 3T223 WC X este un model interesant dotat  cu o multitudine de functii disponibila la un pret avantajos. Cumparatorii sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute cu ajutorul ei declarand ca isi face treaba eficient, asa cum se si asteptau. Este, de asemenea, foarte economica si silentioasa, iar faptul ca are o latime de doar 45 de cm, poate fi integrata usor si in bucaatarii mai mici. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hotpoint HSFO 3T223 WC X

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Silentioasa si economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Poate fi amplasata si in bucatarii mai mici
 • Autocuratare

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *