Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TD00E – Review si Pareri utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 20 mai 2019 @ 11:28

Bosch SPV66TD00E este o masina de spalat vase interesanta prevazuta cu tehnologii si functii avansate sporindu-i eficienta. In continuare, vom discuta mai multe detalii referitoare la acest model in vederea formarii unei opinii cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SPV66TD00E pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe interior, astfel ca acesta nu va mai ramane vizibil in timpul functionarii. De aceea, a fost implementat sistemul Time Light ce proiecteaza pe podea timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici se afla si indicatorii pentru sare si pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua rafturi bine gandite si foarte flexibile. Cosul superior poate fi reglat pe inaltime pana la 5 cm, beneficiind de trei niveluri in acest sens. Mai mult decat atat, paharele pot fi amplasate pe suportii speciali, precum si tacamurile in cosul dedicat lor. Pentru a adauga vase voluminoase cum ar oale, tigai, tavi etc, putem rabata suportii mobili si vom obtine mai mult spatiu.

De asemenea, un alt sistem foarte interesant prezent la acest model este Emotion Light care presupune iluminarea interioara a maisnii. Nu il gasim tocmai des la masinile de spalat vase, iar prezenta acestuia este de apreciat.

In plus, Bosch SPV66TD00E presupune si un mod sigur de functionare, gratie sistemului Aqua Stop. Acesta se refera la existenta unui furtun cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava de colectare, ce previn o eventuala inundatie.

Bratul de pulverizare Duo Power amplasat la nivelul cosului superior ofera o spalare optima distribuind uniform apa in toata cavitatea interioara. Mai mult decat atat, este prezent si sistemul Open Assist ce presupune desachiderea usii fara maner doar apasand partea frontala. Sistemul de protectie al paharelor asigura o curatare delicata a acestora regland constant nivelul de duritate al apei, protejand sticla impotriva coroziunii.

Bosch SPV66TD00E este dotata 6 programe de spalare foarte bine gandite si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125 si 135 de minute, iar consumul intre 11-16 litri de apa, respectiv 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind potrivit in orice situatie, temperatura apei variind de la 45 pana la 65  de grade Celsius. Dureaza 90-150 de minute si consuma 7-16 litri de apa, respectiv 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si consuma 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Silence – este foarte silentios, putand fi folosit in timpul noptii, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 0.78-0.8 kWh energie electrica si 11-13 litri de apa.
 5. Pahare – este recomandat pentru articolele foarte sensibile, inclusiv pahare, portelanuri etc, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-13 litri de apa si 0.75-0.8 kWh energie electrica.
 6. 1h – dureaza o ora si foloseste apa la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 1 kWh energie electrica si 10 litri de apa.

In acelasi timp, aceasta beneficiaza si de o serie de functii utile, ce completeaza perfect seria de programe:

 • Hygiene Plus – ofera o  igienizare corespunzatoare vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ciclului de clatire la 70 de grade Celsius, timp de cel putin 10 minute.
 • Vario Speed Plus – face posibila reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii, in functie de ora convenabila voua, cu pana la 24 de ore.
 • Extra uscare – asigura cele ami bune rezultate la spalare, prin cresterea temperaturii apei la ultimul ciclu de clatire.

In plus,este si foarte silentioasa inregistrand in timpul spalarii cel mult 44 dB

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV66TD00E este o masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu tehnologii avansate si o eficienta pe masura. Clientii actuali sunt foarte incantati de ea si apreciaza diversitatea programelor si a functiilor din dotare. Sustin ca spala impecabil vasele si este foarte silentioasa. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SPV66TD00E

9.6

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Time Light si Emotion Light
 • Programe si functii variate
 • Silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *