Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGA++ – Review si Pareri pertinente

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 13 aprilie 2020 @ 9:25

0
(0)

Heinner HDW-FS6006DGA++ este o masina de spalat vase foarte accesibila la pret, ce pune la dispozitie cele mai importante programe si functii despre care vom discuta in continuare. Prin urmare, va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGA++ este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 3360 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Prezinta o interefata intuitiva si permita verificarea duratei programelor oricand doriti. Tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor foarte voluminoase. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si cel pentru pahare.

Heinner HDW-FS6006DGA++ INTERIOR

Masina Heinner HDW-FS6006DGA++ are  la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.
 2. Spalare rapida – este un program cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Este recomandat pentru vasele foarte putin murdare. Inregistreaza un consum de 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicate – este ideal pentru articolele sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de 66 de minute si un consum de 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 165 de minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 – este ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 50 de minute, timp in care consuma 1.35 kWh energie electrica, respectiv 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 117 minute, timp in care consuma 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In acelasi timp, dispune si de functia de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 19 ore si de functia de incarcare la jumatate ce face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare adaptand astfel resursele necesare.

Totodata, nivelul de zgomot produs este unul rezonabil, inregistrand maxim 52 dB.

Modelul analizat masoara 85 cm inaltime, 59.8 cmlatime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006DGA++ este un model foarte accesibil ca pret, dar care se descurca foarte bine, putand fi o varianta convenabila si pentru cei cu un buget mai redus. Cumparatorii sustin ca isi face treaba eficient, fara probleme, fiind mai mult decat suficient pentru nevoile lor. De asemenea, sustin ca este suficient de spatioasa, bine organizata si economica, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS6006DGA++

9.4

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Dispune de cele mai importante programe
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *