Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI68IS00E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 15 iulie 2019 @ 11:23

0
(0)

Bosch SMI68IS00E este o masina de spalat vase partial incorporabila, ce ofera o capacitate generoasa si un consum energetic foarte mic. Poate reprezenta o varianta foarte interesanta, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile.

Masina de vase Bosch SMI68IS00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 234 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Fiind un model semi-incoporabil, dupa ce ati integrat masina in mobila, panoul de control ramane vizibil astfel ca puteti monitoriza oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SMI68IS00E display

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri, dar si suportul pentru pahare sau cesti.

Sistemul de siguranta Aqua Stop din dotare asigura o functionare sigura a masinii, putand spala si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Bosch SMI68IS00E dispune de 8 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata programului variaza intre 125-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litir de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Automat – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-160 de minute. Consuma 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 de minute si consuma 0.82 kWh energie electrica, respectiv 9.5 litri de apa.
 4. Silentios – poate fi activat pe timpul noptii, fiindca datorita presiunii reduse a apei, programul presupune un mod ultra-silentios de functionare. Este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235-240 de minute si consuma 10 litri de apa.
 5. Pahare – este ideal pentru articolele delicate, fiindca spala la temperatura de doar 40 de grade Celsius, utilizand o presiune redusa a apei. Dureaza 85-90 de minute si inregistreaza un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. 1h – este potrivit pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute.
 7. Scurt – este un program foarte scurt, ce dureaza doar 45 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Nu dispune de ciclul de uscare.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 14 minute.

Totodata, masina prezinta si cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Vario Speed Plus – asigura o reducere a duratei de spalare cu pana la 50%, prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.
 • Intensive zone – vizeaza spalarea intensiva la nivelul cosului inferior, aici putand fi introduse vase cu grad ridicat de murdarie.
 • Extra uscare – ofera o uscare eficienta a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de uscare.
 • Hygiene Plus – permite igienizarea optima a vaselor, dupa ultimul ciclu de clatire, fiind ideal pentru articolele bebelusilor si a celor alergici.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului dorit.
 • Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii, folosind detergent special in acest sens.

Totodata, este un model foarte siletnios, ce inregistreaza in timpul spalarii numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 36 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68IS00E este o masina foarte buna ce ofera o gama variata de programe si functii, reusind sa indeparteze orice tip de murdarie de pe suprafata vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si apreciaza capacitatea generoasa, consumul energetic foarte mic, dar si functiile si progarmele extrem de bine gandite. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Bosch SMI68IS00E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *