Review: Masina de spalat vase BOSCH SMS25KI00E cu 13 seturi

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 10 iulie 2019 @ 10:36

BOSCH SMS25KI00E este o masina de spalat vase ce face parte din seria a doua a electrocasnicelor Bosch, fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii pentru o eficienta pe masura. In continuare, as vrea sa discutam mai multe detalii despre acest produs pentru a va putea forma o parere cat mai pertinenta.

Masina de vase BOSCH SMS25KI00E pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Frontal, se afla panoul de control prevazut cu o interfata intuitiva si un display prin intermediul caruia putem monitoriza mai usor timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul  de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

BOSCH SMS25KI00E display

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor mai voluminoase. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri la nivelul carora lis e va asigura o ingrijire optima.

BOSCH SMS25KI00E ofera o spalare sigura chiar si in absenta voastra de la domiciliu beneficiind de sistemul Aqua Stop ce se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Masina beneficiaza de 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – ofera o spalare optima vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, parametrii variaza usor, astfel ca durata este cuprinsa intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa, respectiv 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto –  este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Inregistreaza un consum de 9-19 litri de apa, respectiv 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 0.92 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. De noapte – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore, timp in care consuma 10 litri de apa si 1.05-1.1 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite. COnsuma 1.3 kWh energie electrica.

In plus, aceasta detine si cateva functii speciale ce completeaza eficient programele din dotare:

 • Extra uscare – asigura o spalare eficienta vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In plus, este si foarte silentioasa, nivelul zgomotului nu depaseste 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMS25KI00E este o masina de spalat vase foarte buna ce ofera o spalare eficienta vaselor indiferent de nivelul de murdarie. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca i-a ajutat foarte mult sa scape de grija vaselor murdare. In plus, este incapatoare, economica si foarte silentioasa, alegerea potrivita din punctul lor de vedere. In acelasi timp, considera raportul calitate/pret unul foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH SMS25KI00E

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Functii diversificate
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *