Masina de spalat vase Bosch SPS66TI01E – Review si Opinii generale

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 9 iulie 2019 @ 10:28

0
(0)

Bosch SPS66TI01E este o masina de spalat vase foarte economica ce asigura o spalare impecabila a vaselor, scapandu-te astfel definitiv de grija vaselor murdare. Poate if o varianta foarte interesanta, de aceea, va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SPS66TI01E este prevazuta cu o capacitate de incarecare medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anul este undeva la 147 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Fiindca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afl asi indicatorul pentru sare si cel pentru agentuld e clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interioul masinii este prevazut cu doua cosuri foarte flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. In plus, pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, cratitelor, tavilor etc, putem rabata suportii mobili. Cosul superior poate fi reglat pe inaltime, in functie de cele trei niveluri disponibile, pana la 5 cm. Cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare ofera o protectie mai mare acestora.

Un sistem foarte interesant pe care nu l-am intalnit la foart emulte modele de masini de vase este Emotion Light care consta in sistemul de iluminare al cavitatii interioare al masinii asigurand o mai buna vizbilitate asupra interiorului.

Sistemul Aqua Stop asigura o buna protectie impotriva inundatiilor si consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectare localizate la baza masinii.

La nivelul cosului superior exista un brat dublu de pulverizare care asigura o distribuire corespunzatoare a apei in interiorul masinii astfel incat vasele sa fie spalate eficient. Mai mult decat atat, tehnologia Zeolith ofera o uscare potrivita vaselor cu un consum energetc mic. Aceasta se refera la un mineral natural zeolit ce se regenereaza dupa fiecare spalare, asigurand o mai buna rezistenta masinii in timp.

Bosch SPS66TI01E dipsune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 130-150 de minute si consuma 1.05-1.15 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, temperautra de spalare variind in intervalul 45-65 de grade Celsius. Dureaza 90-150 de minute si consuma 7-16 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.66 kWh energie electrica.
 4. Silence – este un program foarte silentios datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 5. Scurt – are o durata de doar 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Pahare – ofera o spalare delicata articolelor mai sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 85-95 d eminute si consuma 11-14 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.

In plus, este prezent si programul de igienizare a cavitatii interioare a masinii, fiind necesara utilizarea unui detergent special. Mai mult decat atat, aparatul dispune si de cateva functii speciale si anume:

 • Vario speed plus – presupune scurtarea duratei programelor fara a afecta performantele la spalare.
 • Hygiene plus – permite igienizarea optim a vaselor pret de 10 minute la finalul programului.
 • Extra uscare – asigura o uscare optima vaselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

De asemenea, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 46 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SPS66TI01E este o masina de spalat vase foarte buna ce asigura o spalare potrivita vaselor indiferent de nivelul de  murdarie. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca aceasta masina le-a usurat munca. Spala excelent si usuca la fel de bine vasele. In plus, este foarte economica si silentioasa, iar din punctul lor od evedere, raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPS66TI01E

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Programe flexibile
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Zeolith
 • Sistem Emotion Light

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *