Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C23WF – Review si Recomandari

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 17 februarie 2020 @ 8:31

0
(0)

Hotpoint HIO3C23WF este un model de masina de spalat vase incorporabila foarte convenabil din perspectiva raportului calitate/pret oferind o capacitate mare, gama variata de programe si, totusi, un pret foarte mic. Va propunem sa urmariti acest review pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de vase Hotpoint HIO3C23WF ofera o capacitate generoasa, de 14 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii pe interior. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi introduse toate tipurile de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce oale, tigai, tavi etc. Mai mult decat atat, raftul superior se poate regla pe inaltime pentru a putea adauga si articole mai inalte. Este prezent si sertarul special pentru tacamuri.

Masina detine o gama extren de variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program fiind potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 3. Auto normal – este recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie, temperaturaapei fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Auto fast – este un program rapid, ce poate fi utilizat pentru vasele cu grad scazut de murdarie.
 5. Express 30′ – este un program scurt ce dureaza doar 30 de minute, fiind excelent pentru vase recent murdarite.
 6. Good Night – este cel mai silentios program gratie presiunii reduse a apei, fiind asemanator cu cel eco, deci il putem folosi pentru vase cu grad moderat murdarie.
 7. Igienizare – vizeaza igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, putand fi folosit pentru vasele bebelusilor si a persoanelor alergice.
 8. Inmuiere – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 9. Autocuratare – este ideal pentru igienizarea interiorului masinii, insa este nevoie sa adaugati detergent special.

In completarea acestor programe, vine si functia de pornire intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-12 ore.

In plus, este o masina foarte silentioasa, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 35.5 kg.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3C23WF este un model care se descurca eficient, iar acest lucru se datoreaza gamei variate de programe din dotare care reusesc sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca programele din dotare sunt foarte bine gandita. In plus, le place faptul ca este economica, silentioasa si usor de setat, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hotpoint HIO3C23WF

9.4

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Numar mare de programe
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Silentioasa si economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *