Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++ – Review si Pareri obiective

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 15 aprilie 2020 @ 17:32

0
(0)

Heinner HDW-FS6006DSA++ este o masina de vase simpla si eficienta, disponibila la un pret foarte accesibil. Va propunem sa urmariti in continnuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul analizat.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++ ofera o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. Producatorii ne ofera niste estimari conform carora consumul enegetic anual ar fi undeva la 258 kWh, iar ce consumul de apa este aproximat la 3360 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat pe exteriorul usii, ceea ce permite verificarea permanenta a duratei programelor. Interfata acestuia este foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri suficient de incapatoare, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In partea de jos se afla un cos unde veti putea aseza tacamurile, oferindu-le o igienizare optima.

Heinner HDW-FS6006DSA++ este dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este util pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute. Utilizeaza doar 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid  – este un program cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius, ceea ce il face excelent pentru vase cu grad redus de murdarie.
 3. Delicate – este potrivit pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de 66 de minute si un consum de 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 165 de minute, timp in care conusuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 – este un program ce prezinta o durata de 50 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite. Inregistreaza un consum de 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
 6. Intensive – poate fi utilizat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de  o durata de 117 minute. Consuma 1.61 kWh energie electrica, respectiv 17.2 litri de apa.

Ca si functii auxiliare masina dispune de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare adaptand resursele necesare si programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.

Referitor zgomotul produs, inregistreaza 52 dB, un nivel care totusi nu este deranjant.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006DSA++ este un real ajutor in bucatarie, scapandu-va defintiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii sustin ca pentur nevoile lor este ceea ce trebuie, fiind destul de incapatoare si economica. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS6006DSA++

9.2

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *