Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4506A++ : Review si Pareri obiective

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 mai 2020 @ 12:55

0
(0)

Heinner HDW-BI4506A++ este un model de masina de spalat vase foarte avantajoasa ca pret ce pune la dispozitie cele mai importante programe si functii. Poate fi o alegere convenabila, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4506A++ prezinta o capacitate medie de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++,  inregistrand astfel un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Caci discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe partea interioara a usii. Ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Heinner HDW-BI4506A++ display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile, permitand rabatarea suportilor mobili din plastic pentru a putea adauga oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Heinner HDW-BI4506A++ interior

Heinner HDW-BI4506A++ prezinta 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Extra igiena – ofera o igienizare eficienta vaselor, la tmeperatura de 70 de grade Celsius, pret de 124 de minute.
 2. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o durata de 115 minute.
 3. Super 50′ – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, durata programului fiind de 50 de minute. Temperatura apei este de 65 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, si este indicat pentru articole cu grad  moderat de murdarie, durata acestuia fiind de 198 de minute.
 5. Quick 30′ – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius.
 6. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de doar 15 minute.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, dispune si de doua functii auxiliare cum ar fi:

 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4506A++ este o varianta foarte avantajoasa, ce ofera o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie. Acestia sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, programele sunt foarte bine gandite, astfel ca indiferent de nevoi, masina se descurca excelent. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI4506A++

9.2

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Programe bine gandite
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *