Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45GX04E – Review si Pareri utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 25 iulie 2019 @ 12:43

Bosch SMV45GX04E este o masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitie cele mai importante programe pentru o eficienta pe masura. Ar putea constitui o varianta foarte interesanta, dar mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Masina Bosch SMV45GX04E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor consumul enegetic anual este undeva 258 kWh, in timp ce consumul de apa este de 2660 litri.

Panoul de control este localizat pe interiorul usii, beneficiind de o interfata foarte intuitiva. Dar, in momentul in care ati inchis usa masinii, acesta nu mai rame vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light care se refera la proiectarea unei lumini de culoare rosie pe podea, pentru a ne informa daca masina spala sau a terminat spalarea. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este dotata cu niste cosuri flexibile si destl de incapatoare unde putem aduaga vase de diverse tipuri. Putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, oalelor, tavilor etc. In plus, cosul superior se poate regla pe inaltime benficiind de sistemul Rackmatic in trei trepte. Nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Masina presupune un mod de functionare cat se poate de sigur, beneficiind de sistemul Aqua Stop. In plus, este si  foarte silentioasa, in timpul spalarii, nedepasind 48 dB.

Bosch SMV45GX04E dispune de 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 125-135 de minute si consuma 12-15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, ceea ce il face eficient in aproape orice situatie. Temperatura de spalare variaza in intervalul 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Consuma 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 210 minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Glass – este recomandat pentru vasele sensibile, caci temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, iar durata de 85-90 de minute. Inregistreaza un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Rapid – este un program ce dureaza numai 60 de minute, timp in care spala la temperaura de 60 de grade Celsius. Este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In acelasi timp, printre functiile auxiliare, se numara:

 • Hygiene Plus – asigura o igienizare optima vaselor pret de 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Extra uscat – vizeaza uscarea eficienta a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare prin marirea presiunii apei.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.

Concluzii si PAreri

Bosch SMV45GX04E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, indepartand orice fel de murdarie fara pic de efort din partea voastra. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca au facut o alegere potrivita. Programele si functiile din dotare sunt bine gandite, iar masina presupune un mod silentios si economic de functionare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SMV45GX04E

9.6

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Economica
 • Functii diversificate
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *