Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX02E – Review si Opinii

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 aprilie 2019 @ 7:46

0
(0)

Bosch SMV46KX02E este un model ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch, asigurand o spalare eficienta si un consum redus. Ar putea constitui o alternativa de incredere, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de vase Bosch SMV46KX02E ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 262 kWh, iar cel de apa 2100 litri.

Panoul de control  este localizat in partea superioara a usii, pe interior, interfata acestuia fiind una foarte intuitiva. Insa, in timpul spalarii, acesta nu ramane vizibil, astfel ca a fost implementat sistemul InfoLight ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, ce ne va tine la curent cu staiul masinii – daca inca spala sau a termiant de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea eficienta a vaselor.

Bosch SMV46KX02E display

Cavitatea interioara prezinta doua cosuri incapatoare  si flexibile unde pot fi adaugate toate tipurile de vase. Sistemul Rackmatic triplu permite reglarea cosului superior pe inaltime pana la 5 cm. Mai mult decat atat, suportii mobili se pot plia astfel ca veti putea obtine mai mult spatiu pentru adaugarea tavilor, tigailor, oalelor etc. Tacamurile vor fi si ele adaugate in cosul special unde li se va oferi o ingrijire atenta.

Bosch SMV46KX02E este echipata cu motor Eco Silence  Drive, ce ofera o spalare silentioasa, inregistrand numai 46 dB, dar si economica. Totodata, sistemul de protectie al paharelor regleaza constant nivelul de duritate al apei, prevenind coroziunea sticlei.

Totodata, masina dispune de 6 programe de spalare, si anume:

 1. Intensiv – este recomandat vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, caci temperatura apei ajunge pana  la 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Prezinta o durata de 130-140 de minute si consuma 11-14 litride apa si 1.25-11.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate, fiind potrivit pentru orice situatie. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius, iar duarata intre 105-165 minute, inregistrand un consum de 5-16 litri.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru spalari zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 105 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 4. Pahare – ofera o ingrijire atenta articolelor delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Are o durata de 85-95 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa.
 5. Spalare rapida – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor de murdarie uscata de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, dispune si de doua functii speciale foarte utile:

 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei de spalare a programelor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Modelul in discutie masoara 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX02E reprezinta un model ce isi face treaba eficient, este incapatoare, dar si silentioasa. Clientii au declarat ca functioneaza excelent, spala foarte bine vasele, iar programele sunt foarte bine gandite. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: Bosch SMV46KX02E

9.5

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Silentioasa
 • Vario Speed
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *