Review: Masina de spalat vase Bosch SPS46IW07E cu 9 seturi si 6 programe

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 8 iulie 2019 @ 10:49

0
(0)

Bosch SPS46IW07E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe, pregatita sa asigure o spalare eficinta vaselor indiferent de gradul de murdarie. In continuare, va vom prezenta cele mai importante informatii despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de vase Bosch SPS46IW07E prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 197 kW, iar cel de apa la 2380 litri.

Caci discutam despre un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, astfel ca vom putea verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata este una simpla si intuitiva, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Bosch SPS46IW07E display

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tavilor, tigailor, oalelor etc. In plus, cosul superior poate fi reglat pe inaltime, pana la 5 cm, obtinand mai mult spatiu pentru articolele inalte.

Este prezent, desigur, si sistemul Aqua Stop care se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectoare cu intrerupator cu flotor, asigurand protectie impotriva eventualelor pagube care ar putea fi provocate de apa.

Masina Bosch SPS46IW07E este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 125-135 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat de senzori, astfel ca parametrii vor varia destul de mult. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata 90-150 de minute. Inregistreaza un consum de 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si consuma 0.7 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 4. Silence – este foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei, spaland la temperatura de 50 de grade Celius. Dureaza 235-240 minute si consuma 9 liri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Glass – asigura o spalare delicata vaselor sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-13 litri de apa, respectiv 0.75-0.8 kWh energie electrica.
 6. Rapid – dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru articole recent murdarite. Consumul este de 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Mai mult decat atat, masina dispune si de alte functii utile, printre care:

 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Extra uscare – optimizeaza procesul de uscare, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene Plus – ofera o igienizare optima vaselor la finalul programului.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

In plus, este si foarte silentioasa inregistrand numai 44 dB in timpul spalarii.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 42 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SPS46IW07E este o masina de spalat vase care se descurca destul de bine asigurand o spalare si o igienizare optima vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca face fata cu succes oricarui tip de murdarie. Progamele sunt foarte bine gandite, iar functiile le completeaza perfect. O recomanda si altor cumparatori si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SPS46IW07E

9.3

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Programe flexibile
 • Silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *