Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P : Review si Pareri obiective

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 31 august 2020 @ 15:27

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P este o varianta foarte interesanta si bine dotata ce ofera o ingrijire optima vaselor, existand un program pentru orice incarcatura ati avea de spalat. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, va propun sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Whirlpool WKIO 3T123 6P pune la dispozitie o capacitate generoasa, de 14 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 265 kWh, iar cel de apa de 1680 litri

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii pe interior. Prezinta o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri spatioase si flexibile, unde putem introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru articole voluminoase. Cosul superior se poate regla pe inaltime astfel incat sa aiba loc si oalele mai inalte. Este prezent, bineinteles, si cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WKIO 3T123 6P are la baza 10 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma 6 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program coordonat de senzori, temperatura de spalare variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 85-180 de minute si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mai mare. Inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute si consuma 12 litri de apa.
 5. Silentios – este un program silentios gratie presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 de minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza doar 30 de minute, insa nu dispune de ciclu de uscare. Temperatura de spalare se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius.
 7. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Detine o durata de 100 de minute si un consum de 11 litri de apa.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special. Detine o durata de 95 de minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii utile:

 • Turbo – scurteaza durata progarmelor de spalare.
 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Power clean – spalarea se realizeaza diferentiat in functie de cos.
 • Info Light – proiecteaza un fascicul de lumina ce va va informa daca masina spala sau a terminat de spalat.

Este un model silentios, inregistrand cel mult 43 dB in timpul spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 57 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WKIO 3T123 6P este o varianta de masina de spalat vase foarte interesanta, ce asigura o spalare optima vaselor, indiferent de tipul lor sau gradul de murdarie. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca isi face treaba foarte bine, programele din dotare fiind destul de diversificate incat reusesc sa acopere orice fel de nevoi ar avea. Este usor de programat, silentioasa si economica, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WKIO 3T123 6P

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Gama variata de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Info Light
 • Economica si silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *