Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6006IE++ Review si Pareri

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 8 decembrie 2022 @ 17:20

Heinner HDW-BI6006IE++ este o masina de spalat vase eficienta care va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde vom discuta toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6006IE++ prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand un consum energetic redus.

Pentru este o masina incorporabila, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interafata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara include cosuri incapatoare si flexibile unde puteti introduce mai multe tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, aici regasim si cosul pentru tacamuri.

Heinner HDW-BI6006IE++ cu 6 programe de spalare

Aceasta include urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de trei ore si 25 de minute. Inregistreaza un consum de 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program si este controlat de senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Durata variaza intre 1:25-1:57, iar consumul intre 1.45-1.78 kWh energie electrica si 11.9-17.2 litri de apa.
 3. Igiena – ofera o buna igienizare vaselor, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Are o durata de 2 ore si 7 minute si prezinta un consum de 1.9 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Super 50′ – este un program scurt indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Are o durata de 50 de minute si inregistreaza un consum de 1.1 kWh enerige electrica si 12 litri de apa.
 5. Rapid 30′ – dureaza doar 30 de minute si poate fi utilizat pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 6. Prespalare – inmoaie resturile uscate de  murdarie, avand o duratga de 15 minute si un consum de 4.5 litri de apa.

In plus, functia de programare intarziata va permite sa amanati ora de incepere a spalarii, in timp ce functia de incarcare la jumatate permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand desursele necesare.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6006IE++ este o masina de spalat vase rezonabila ca pret ce ofera o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata, produsul in discutie spaland eficient vasele. De asemenea, este bine organizata si economica, iar pana ina cest moment nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6006IE++

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe utile
 • Economica
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *