Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L | Review si Pareri utile

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 mai 2022 @ 12:28

0
(0)

Electrolux EEA71210L este o masina de spalat vase slim, potrivita si pentru bucatarii mai mici ce pune la dispozitie cele mai importante programe. Daca este solutia optima si nevoilor voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, anual inregistreaza doar 222 kWh energie electrica, respectiv 2772 litri de apa.

Fiind un model incoporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta oera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire lustruieste eficient articolele din sticla.

Interiorul prezinta cosuri foarte flexibile, putand adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili din plastic, puteti introduce si articole mai mari. Totodata, cosul superior poate fi reglat pe inaltime pentru a adauga oale inalte. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Masina Electrolux EEA71210L ofera 5 programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 240 de minute si un consum de 9.9 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica.
 2. 160 min – este recomandat pentru articole cu grad mediu spre mare demurdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, timp in care foloseste si o preisuen mare. Consuma 10.5-12.8litri de apa si 0.88-1.086 kWh energie electrica.
 3. 90 min – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.5-11.7 litri de apa si 0.71-0.87 kWh energie electrica.
 4. 30 min – este un program scurt potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, tempereratura apei fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.5-11.7 litri de apa si 0.71-0.87 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, utilizand 2.9-3.6 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

De asemenea, prezinta si urmatoarele functii utile:

 • Air Dry – implica deschiderea usii in mod automat, dupa finalizarea programului, circa 10 cm, ceea ce permite fluxului de aer in interiorul masinii pentru o uscare optima a vaselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3 ore.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 44.6 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Electrolux EEA71210L este o masina de spalat vase relativ simpla, dar foarte eficienta ce poate asigura o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba sustinand ca spala bine vasele, este usor de setat si economica. O rcomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Electrolux EEA71210L

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Air Dry
 • Potrivita si pentru bucatarii mici
 • Cosuri flexibile

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *