Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC3C34PFX Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 5 ianuarie 2023 @ 15:52

Whirlpool WBC3C34PFX este o masina de spalat vase partial incorporabila ce pune la dispozitie o capacitate generoasa si o gama variata de functii. Poate fi solutia ideala de a va scapa de grija vaselor murdare, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Whirlpool WBC3C34PFX pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D. Astfel, obtine un consum energetic scazut, anual inregistrand numai 238 kWh.

Pentru ca este un model semi-incorporabil, panou de control ramane vizibil chiar si dupa integrarea masinii in mobila. Totodata, acesta ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. In plus, tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire lustruieste foarte bine vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri incapatoare si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. In plus, nu lipsesc suporturile pentru pahare si cosul de tacamuri.

Whirlpool WBC3C34PFX cu 8 programe:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este indicat pentru articole cu grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 10 minute. Inregistreaza unc onsum de 9.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este foarte flexibil fiind activi senzorii, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 1:25-3 ore si un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este un program intensiv potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperaura de spalare fiind de 65 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata. Prezinta o durata de 2 ore si 50 de minute si un consum de 16 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 4. Spalare si Uscare rapida – prezinta o durata de o ora si 25 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11.5 litri de ap asi 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este recomandat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, impreuna cu o presiune scazuta a apei. Are o durata de o ora si 40 de minute si un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este recomandat pentru articole cu grad scazut de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute si consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Silentios – este un program silentios gratie presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de trei ore si jumatate si un consum de 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica,
 8. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie, avand o durata de 12 minute. Consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, dispune si de alte functii:

 • Power clean – gratie jeturilor cu putere suplimentara, permite spalarea intensiva la nivelul cosului inferior intr-o anumita zona.
 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Blocare taste – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei  mici sa nu poata deregla masina.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii intre 30 de minute si 24 de ore.
 • Tableta – implica optimizarea programului de spalare daca utilizati detergenti tip tableta.
 • Natural dry – usa se deschide automata la finalul programului pentru optimizarea uscarii vaselor.

Totodata, este o masina silentioasa ce inregistreaza maxim 44 dB in timpul spalarii.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 56 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WBC3C34PFX este o varianta de masina de spalat vase bine dotata si spatioasa care va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent. Programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile, este bine organizata si economica. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WBC3C34PFX

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Incapatoare si bine organizata
 • Eficienta energetica
 • Programe si functii variate
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *