Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48321L Review si Pareri

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 6 aprilie 2023 @ 10:56

0
(0)

Electrolux EEM48321L este o masina de spalat vase incorporabila incapatoare si bine organizata, ce asigura o buna ingrijire vaselor. Poate fi ajutorul de nadejde pentru orice gospodina, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Masina de spalat vase Electrolux EEM48321L asigura o capacitate de incarcare de 14 seturi, fiind ideala pentru o familie cu mai multi membri. Dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa D, obtinand un consum energetic de doar 85 kWh la fiecare 100 de spalari.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva, setarile fiind usor de realizat. Dar odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizbil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Beam. Acesta proiecteaza durata programelor direct pe podea. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte incapatoare si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, veti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari cum ar fi oalele, tigaile, tavile si asa mai departe. Dispune si de un sertar special pentru tacamuri si alte instrumente de bucatarie.

Electrolux EEM48321L cu 8 programe de spalare

Include urmatoarele programe:

 1. Quick – este recomandat pentru spalarea articolelor proaspat murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute, timp in care consuma 9.9-12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. Preclatire – contribuie la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Prezinta o durata de 15 minute si consuma 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este un program indicat pentru articole cu murdarie usoara, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.83-0.96 kWh energie electrica si 10.4-12.7 litri de apa.
 4. 1h 30 min – este potrivit pentru murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este potrivit pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 240 de minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este un program flexibil controlat de senzori, temperatura de spalare fiind intre 50 si 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 120-170 de minute si consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 8. Machine care – ofera o buna igienizare interioara la temperatura de 70 de grade Celsius.

Totodata, prezinta si urmatoarele functii:

 • Extra Power – asigura rezultate excelente la spalare crescand temperatura apei si durata programului.
 • Air Dry – implica deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului de spalare, astfel patrunzand fluxul natural al aerului.
 • Glass care – asigura o ingrijire delicata vaselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Electrolux EEM48321L este o alternativa foarte buna ce asigura o buna ingrijire vaselor indiferent de tipul lor sau nivelul de murdarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au facut o alegere inspirata. Masina spalat bine vasele, ofera o gama variata de programe si functii, dar si un consum redus de resurse. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Electrolux EEM48321L

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe si functii
 • Sistem Time Beam
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *