Masina de spalat vase incorporabila Slim Beko DIS28122 : Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 11 august 2021 @ 9:16

Masina de spalat vase Beko DIS28122 este o varianta potrivita si pentru bucatarii mai mici, fiind un model slim se va integra perfect in spatii restranse. Dar inainte de a lua orice decizie va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii.

Beko DIS28122 prezinta o capacitate de incarcare medie, de 11 seturi. Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta este prevazut cu un display si cu o interfata foarte intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ajuta la buna lustruirea a paharelor si a altor articole din sticla.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de articole. De asemenea, daca rabatati suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a introduce articole voluminoase. Mai mult decat atat, este nelipsit si cosul pentru tacamuri.

Beko DIS28122 dispune de 8+1 programe de spalare si anume:

 1. Inner clean – implica igienizarea interiorului masinii. Are o durata de 75 de minnute si presupune un consum de 14.4 litri de apa, respectiv 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este indicat pentru articolele cu grad moderat de murdarie intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 239 minute si un consum 0.78 kWh energie electrica si 8.7 litri de apa.
 3. Auto – este un program foarte flexibil controlat atat de senzorul de turbiditate, cat si de cel de incarcare. Dureaza intre 92-173 de minute si spala la temperatura de 45-65 de grade Celsius. Consuma 9.8-13.2 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 4. AquaFlex – este indicat pentru spalarea combinata a vaselor astfel ca in cosul superior vor fi asezate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele. Prezinta o durata de 206 minute si un consum de 16.4 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperautra de spalare fiind de 70 de grade Celsius, folosins si o temperatura ridicta. Dureaza 164 minute si consuma 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 6. Quick & Shine – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 58 de minute. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 7. Glass care – asigura o spalare delicata vaselor la temperatura de 40 de grade Celsius, folosind si o presiune scazuta. Dureaza 120 de minute si consuma 12.6 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 8. Mini – este un program scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la tmeperatura de 35 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 0.74 kWh enerige electrica.
 9. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute si utilizand 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, diispune si de cateva functii utile:

 • Fast+ – reduce durata de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Super clatire – optimizeaza ciclul de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Auto door opening – usa se deschide automat la finalul programului, permitand astfel fluxului de aer sa patrunda in interiorul masinii.

De asemenea, este o masina de spalat vase silentioasa care inregistreaza cel mult 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de  81.8 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime alaturi de o greutate de 32.7 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko DIS28122 este o masina de vase dotata cu o serie de programe si functii bine gandite oferind un randament excelent. Clientii actuali au declarat ca masina spala foarte bine vasele, este suficient de spatioasa si bine organizata, exact ceea ce aveau nevoie. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DIS28122

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Auto door opening
 • Bine organizata
 • Gama variata de programe sif unctii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *