Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ Review si Pareri utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 2 februarie 2023 @ 18:30

0
(0)

Heinner HDW-FS6062DSE++ este o masina de spalat vase independenta, prevazuta cu cele mai uzuale programe ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Poate fi o varianta de luat in considerare, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 92 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Acesta ofera o interfata prietenoasa si intuitiva, setarile fiind usor de realizat. Nu include, insa, display prin care sa puteti monitoriza durata programelor. Pe de alta parte sunt prezenti indicatorii pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri incapatoare si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole  mai mari. Sunt prezente si suporturile pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS6062DSE++ cu 6 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe:

 1. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Are o durata de 15 minute timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Are o durata de 30 de minute, timp in care consuma 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – este un program recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 14 minute si consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si are o durata de 3 ore si 25 de minute. Consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

De asemenea, cu functia de incarcare la jumatate puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare. Mai mult decat atat, cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6062DSE++ este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta care poate fi o solutie de luat in calcul pentru a scapa de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale. Este destul de spatioasa, bine organizata, programele din dotare le acopera integral nevoile, iar aceasta asigura un mod de functionare economic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HDW-FS6062DSE++

9.3

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *