Masina de spalat vase Indesit DFO3T133AFX Review si Pareri

Indesit

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 august 2023 @ 13:15

0
(0)

Indesit DFO3T133AFX este o varianta de masina de spalat vase incapatoare si bine organizata ce asigura o ingrijire eficienta vaselor. Reuseste sa indeparteze diferite tipuri de murdarie, dar pentru inceput va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Masina de vase Indesit DFO3T133AFX prezinta o capacitate de 14 seturi ideala si pentru familii mai numeroase. Face parte din clasa de eficienta energetica D, dupa noile etichete enegetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 238 kWh.

Fiind un model standard, regasim panoul de control pe exteriorul usii. Asigura o interfata foarte prietenoasa, astfel ca toate setarile sunt usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, iar agentul de clatire asigura o lustruire eficienta.

Interiorul dispune de niste cosuri incapatoare si flexibile unde puteti introduce diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. Nu lipsesc nici setarul pentru tacamuri si suportuile pentru cesti si pahare.

Indesit DFO3T133AFX cu 9 programe

Masina pune la dispozitie urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este ideal pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Auto Intensiv – este excelent pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza intre 2-3:10 ore si inregistreaza un consum de 14-17 litri de apa si 1.5-1.85 kWh energie electrica.
 3. Auto Mixte – este potrivit pentru incarcaturi mixte, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 1:30-2:30 ore si consuma 14.5-16 litri de apa si 1.15-1.3 kWh energie electrica.
 4. Sticla – este special pentru articole delicate din sticla, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 5. Fast&Clean 28′ – ofera o spalare rapida articolelor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, avand o durata de doar 28 de minute. Consuma 9litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Extra igiena – asigura o buna igienizare vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Extra – este indicat pentru spalarea vaselor foarte mari incarcate in raftul inferior. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora timp in care inregistreaza 11 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Prepsalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie timp de 12 minute.
 9. Push&Go – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza o ora si 25 e minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.

De asemenea, include si alte functii speciale:

  • Multizone – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
  • Tableta – optimizeaza programul de spalare daca utilizati detergent tip tableta.
  • Intarziere – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Dimensiunile  masinii sunt jde 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Indesit DFO3T133AFX este o varianta bine organizata ce asigura o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca  spala bine vasele, este foarte spatioasa si economica. Considera ca au facut o alegere potrivita optand pentru acest model si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Indesit DFO3T133AFX

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *