Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL : Review si Pareri avizate

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 3 septembrie 2020 @ 18:02

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL este un model foarte bine dotat ce poate oferi o ingrijire optima vaselor tale. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, iti propun sa afli in continuare mai multe detalii.

Whirlpool WIO 3T133 DEL pune la dispozitia utilizatorului o capacitate generoasa de 14 seturi fiind potrivita si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala asigurand astfel un consum energetic mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh.

Fiindca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire este eficient pentru lustruirea articolelor din sticla.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. In plus, cosul superior poate fi reglat pe inaltime astfel incat sa puteti introduce si articole mai inalte. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WIO 3T133 DEL este dotata cu 10 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 220 minute si consuma 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. 6th sense – este controlat in totalitate de senzori, regland constant consumul de resurse si temperatura de spalare. Dureaza intre 85-180 de minute si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. 1 ora cu uscare – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 55 de grade Celsius si consuma 10.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 170 de minute si consuma 16 litri de apa, respectiv 1.6 kWh energie electrica.
 5. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. Consuma 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Silentios – este un program silentios, gratie presiunii reduse a apei, putand fi folosit pe parcursul noptii. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 210 minute. Inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 7. Scurt – prezinta o durata de doar 30 de minute si nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Pahare – este un program potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius, iar presiunea este foarte scazuta. Consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe surpafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie timp de 12 minute.
 10. Igienizare – ofera o igienizare optima la temperautra de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Turbo – reduce durata de spalare, crescand temperatura si presiunea apei.
 • Power Clean – la nivelul cosului inferior preisunea apei va fi ceva mai mare, iar in restul masinii presiunea va fi una normala.
 • Autocuratare – preuspune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest scop.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca este folosit detergent de acest tip.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-12 ore.
 • Info Light – proiecteaza un fascicul de lumina pe podea ce te va tine la curent daca masina mai spala sau a terminat de spalat.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WIO 3T133 DEL poate fi o varianta foarte avantajoasa la pret asigurand o spalare optima vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de rezultatele pe care le obtinut cu ajutorul acestei masini, scutindu-i definitiv de grija vaselor murdare. Este incapatoare, foarte bine dotata din perspectiva programelor si a functiilor, iar modul de functionare este unul foarte economic si silentios. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WIO 3T133 DEL

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Info Light

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *