Masina de spalat vase incorporabila Bosch SBH6ZCX42E Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 11 mai 2023 @ 12:48

0
(0)

Bosch SBH6ZCX42E este o masina de spalat vase incorporabila dotata cu o capacitate generoasa ce ofera un consum redus. Poate fi o solutie excelenta prin care sa scapati de grija vaselor murdare, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SBH6ZCX42E prezinta o capacitate de incarcare de 14 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual undeva la doar 237 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interior usii. Acesta asigura o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are capacitatea de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire.

Cavitatea interioara include niste cosuri incapatoare si flexibile unde pot fi adaugate mai multe tipuri de vase. In acelasi timp, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. Regasim bineinteles si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Bosch SBH6ZCX42E cu 8 programe de spalare:

Masina ofera urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind contrlat de senzorul de incarcare si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – ofera un mod de operare silentios, temperatura de spalare fiind de doar 50 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 5. Sticla – este excelent pentru articolele sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Express 60 – este excelent pentru vase mixte, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Express 45 – este recomandat pentru articole sensibile cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Curatare masina – ofera o buna igienizare cavitatii interioare, la temperatura de 70 de grade Celsius. Nu introduceti vase in interior.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii utile:

 • Uscare extra – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Zona intensiva – este ideal pentru incarcaturile mixte cu vase foarte murdare sau usor murdare.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii.
 • Home Connect – tehnologia Wi-fi permite controlul masinii direct de pe telefon folosind aplicatia mobila.

Modelul in discutie  masoara 86.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de vase Bosch SBH6ZCX42E este un model bine dotat ce ofera o ingrijire excelenta vaselor. Cumapratorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala excelent, programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe cu incredere si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SBH6ZCX42E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte incapatoare
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *