Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WI7020P Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 13 octombrie 2022 @ 14:49

0
(0)

Whirlpool WI7020P este o varianta de masina de spalat vase incorporabila ce ofera o capacitate generoasa si o buna organizare. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, veti afla imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Whirlpool WI7020P pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 14 seturi, fiind excelenta si pentru o familie cu mai multi membri. Dupa noile etichete energetice adoptate lanivel de UE, este incadrata in clasa E, asigurand un consum energetic scazut. La fiecare 100 de spalari inregistreaza aproximativ 95 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Ofera o interfata foarte prietenoasa, iar setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori importanti si anume indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile, ce va permit sa introduceti mai multe tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili pentu a obtine si mai mult spatiu pentru articole voluminoase. Cosul superior poate fi ajustat astfel incat sa aveti loc si pentru oale inalte. Mai mult decat atat, exista si suporturi speciale pentru pahare si cos de tacamuri.

Whirlpool WI7020P cu o gama variata de programe si functii

Modelul in discutie include nu mai putin de 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este indicat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program foarte flexibil, temperatura de spalare variind intre 50-60 de grade Celsius. Dureaza intre 1:25 si 3 ore si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2:50 ore si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Spalare si uscare rapida – este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 25 de minute. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este ideal pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute. Spala la temperatura de 50 de grade CElsius si consuma 9 litri de apa si 005 kWh energie electrica.
 7. Silentios – ofera un mod de funcitonare silentios gratie presiunii scauzte. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3:30 ore. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – inmoaie resturile uscate de pe vase timp de 12 minute. Consuma 4.5 litri de apa rece.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Turbo – scurteaza durata programelor.
 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare.
 • Power clean – cu ajutorul jeturilor cu putere suplimentara, asigura o spalare mai intensa la niveluil cosului inferior.
 • Natural dry – la finalul programului, usa se deschide singura si permite fluxului de aer sa patrunda in interior.
 • Intarziere – permite amanarea programului de spalare de la o ora pana la 12 ore.
 • Tableta – ofera performante mai bune la spalare daca folositi acest tip de detergent.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, alaturi o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WI7020P este o masina de spalat vase bine dotata ce ofera o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii confirma ca isi face treaba excelent fiind o alegere inspirata. Spala bine vasele, este foarte psatioasa si bine organizata. In plus, nu consuma mult si ofera un mod de functionare silentios. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WI7020P

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de progame si functii
 • Economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *