Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4505IE++ Review si Pareri pertinente

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 13 aprilie 2023 @ 10:10

0
(0)

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4505IE++ este o varianta incorporabila, potrivita si pentru spatii mici fiind un model slim. Aceasta ofera cele mai uzuale programe despre care vom discuta in continuare, dar vom analiza si alte informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4505IE++ prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi  si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, obtinand un consum energetic de doar 76 kWh la fiecare 100 de spalari.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interioriul usii, insa interfata acestuia este foarte intuitiva. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o lustruire optima.

Cavitatea interioara include niste cosuri flexibile unde puteti introduce diferite tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, aveti posibilitatea de a adauga si oale, tigai, tavi etc. Mai mult decat atat, nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru cesti si pahare.

Heinner HDW-BI4505IE++ cu 5 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 3:24 ore si consuma 0.755 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 2. Intensive – este ideal pentru articole foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius folosind si o presiune mare. Are o durata de 2:15 ore si consuma 1.55 kWh energie electrica si 17.6 litri de apa.
 3. Super 50′ – este un program scurt, cu o durata de 50 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 4. Quick 30′ – este un program rapid care dureaza doar 30 de minute si consuma 0.67 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 5. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie de pe vase, avand o durata de doar 15 minute timp in care foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, include si urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de spalare cu pana la 19 ore.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 32 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4505IE+ este o masina de spalat vase simpla, dar care se descurca eficient fiind o buna optiune si pentru cei cu un buget mai restrans. Cumparatorii au declarat ca masina spala eficient vasele, este destul de flexibila si usor de setat. Pentru nevoile lor a fost alegerea corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI4505IE+

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *