Heinner HDW-FS6006WE++ Review si Pareri despre masina de spalat vase la pret accesibil

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 14 iulie 2022 @ 19:41

Heinner HDW-FS6006WE++  este o masina de spalat vase foarte rezonabila ca pret, ce ofera o gama variata de programe utile despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca este o optiune buna buna si pentru nevoile voastre ramane sa decideti pana la final.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WE++  ofera o capacitate destul de mare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, inregistrand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii si ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Nu dispune, insa si de display prin care sa afiseze durata programului. Dar prezinta indicatori care va vor avertiza atunci cand trebuie sa adaugati sare si agent de clatire.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari pentru oale, tigai, tavi etc. De asemenea, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS6006WE++  prezinta 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Consuma 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicate – este potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 14 minute si consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Are o durata de 3 ore si 25 de minute si consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50′ – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, durata programului fiiind de 50 de minute. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensive – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora si 57 de minute. Consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea programului de spalare.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta parametrii si resursele necesare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza maxim 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 42.4 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006WE++ este o varianta destul de simpla, dar eficienta, punand la dispozitie cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sustin ca spala eficient vasele, este destul de spatioasa si bine organizata, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: Heinner HDW-FS6006WE++

9.3

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa si bine organizata
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *