Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV6EDX57E Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 10 august 2023 @ 11:20

0
(0)

In era tehnologiei si a automatizarii, gospodariile moderne se bucura de avantajele produselor inovatoare care fac viata mai usoara si mai convenabila. Un astfel de exemplu este masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E, care aduce un amestec perfect intre eficienta energetica, performanta excelenta de spalare si tehnologia de ultima ora, redefinind experienta de spalare a vaselor in bucatarie.

Bosch SMV6EDX57E se remarca prin eficienta sa energetica de clasa D, avand un consum anual de doar 262 kWh. Acest lucru nu doar contribuie la reducerea costurilor de energie, ci si la protejarea mediului inconjurator prin minimizarea emisiilor de carbon. De asemenea, capacitatea de a spala 13 seturi de vase intr-o singura runda de spalare asigura o flexibilitate sporita pentru gospodariile de diferite dimensiuni.

Cu 8 programe de spalare disponibile, precum intensiv, auto, eco, silentios, sticla 40, express 65, express 45 si curatare masina, Bosch SMV6EDX57E se adapteaza nevoilor tale variate in functie de nivelul de murdarie sau tipul de vase:

 1. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat murdarie temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei alterneaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie si asigura un mod de operare silentios datorita presiunii reduse.
 5. Sticla 40 – este potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 6. Express 65  – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.
 7. Express 45 – vizeaza curatarea articolelor cu grad moderat de murdarie, temperaura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Curatare masina – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei masini de spalat vase Bosch este conectivitatea Wi-Fi si aplicatia mobila Home Connect. Aceasta tehnologie iti ofera controlul complet al masinii de spalat direct de pe smartphone-ul tau. Poti porni, opri sau monitoriza ciclurile de spalare de la distanta, oferindu-ti astfel libertatea de a gestiona bucataria chiar si cand nu esti acasa.

Aplicatia mobila Home Connect vine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a primi notificari si alerte, personalizarea programelor de spalare in functie de preferintele tale si accesul la sfaturi si trucuri utile pentru imbunatatirea performantelor masinii de spalat vase.

Bosch SMV6EDX57E nu se opreste doar la tehnologia de conectivitate, ci vine si cu o serie de functii avansate care imbunatatesc performanta de spalare si uscare. Functia SpeedPerfect, de exemplu, permite reducerea timpului de spalare cu pana la 50% fara a compromite rezultatele. Zona intensiva directioneaza puterea maxima de spalare catre un anumit loc din masina pentru curatarea intensiva a vaselor murdare.

Eficienta uscarii este optimizata datorita functiei EfficientDry, asigurand ca vasele sunt complet uscate in timpul ciclului. Programarea intarziata iti permite sa setezi momentul in care doresti sa inceapa ciclul de spalare, adaptandu-l la rutina ta zilnica sau la orele de varf ale tarifelor de energie reduse.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV6EDX57E este o combinatie impresionanta intre eficienta energetica, tehnologie de varf si performanta de incredere in spalarea vaselor. Cu capacitatile sale variate de spalare, conectivitate Wi-Fi si functii avansate, aceasta masina de spalat vase nu doar usureaza munca in bucatarie, ci si aduce un nivel nou de confort si control in gospodaria moderna. Clientii sunt foarte multumiti de performantele masinii si confirma faptul ca aceasta isi face treaba excelent. Spala bine vasele, este spatioasa si bine organizata,in timp ce presupune un consum redus. Astfel, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV6EDX57E

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functie Wi-fi si control de pe telefon
 • Capacitate generoasa
 • Programe si functii variate
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *