Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M6050BB/EO : Review si Pareri personale

Samsung

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 3 iunie 2020 @ 12:55

0
(0)

Samsung DW60M6050BB/EO este o masina de spalat vase spatioasa, prevazuta cu  o gama variata de programe ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Poate fi o alternativa foarte interesanta, insa va propunem sa descoperiti mai multe informatii in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M6050BB/EO este prevazut cu o capacitate  de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt extrem de usor de realizat. Mai mult decat atat, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Samsung DW60M6050BB/EO display

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si foarte flexibile, putand fi introduse vase de diverse  dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru vasele voluminoase. In plus, beneficiaza si de suport pentru tacamuri si suport pentru pahare si cesti.

Samsung DW60M6050BB/EO interior

Samsung DW60M6050BB/EO este prevazuta cu 7 programe de spalare despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei. Dureaza 175 de minute, timp in care consuma 17.5 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 225 de minute si consuma 0.93 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 3. Delicat – este indicat pentru vase foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de  40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza 130 de minute si consuma 13 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Express – este un program ce dureaza 60 de minute si este potrivit pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius.
 5. Scurt – este un program ce dureaza doar 30 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 45 de grade Celsius. Este indicat pentru vase cu grad redus de murdarie si trebuie sa aveti in vedere ca nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Auto – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 55 de grade Celsius, iar durata este de 150 de minute. Consuma 11-15 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care utilizeaza 4litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Igienizare – ofera o igienizare eficienta vaselor, prelungind durata programelor cu 5-10 minute si crescand temperatura apei cu 5 grade Celsius.
 • Tabs – este util atunci cand utilizati detergent tip tableta, optimizand spalarea vaselor.
 • Lock – permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa va faceti  griji, pentru ca este o masina silentioasa, ce inregistreaza cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 50 de kg.

Concluzii si Pareri

Samsung DW60M6050BB/EO este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o ingrijire optima vaselor si totusi ramane la un pret foarte accesibil. Cumparatorii sunt extrem  de incantati de ea declarand ca isi face treaba ireprosabil, este spatioasa si foarte silentioasa. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung DW60M6050BB/EO

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *