Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6614AID+++ Review si Pareri pertinente

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 9 februarie 2023 @ 17:35

0
(0)

Heinner HDW-BI6614AID+++ este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu o capacitate generoasa de incarcare si o serie de programe bine gandite. Poate acoperi o gama variata de nevoi, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6614AID+++ prezinta o capacitate de incarcare  mare, de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie mai mare. De asemenea, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa D, inregistrand la fiecare 100 de spalari un consum de doar 85 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva. Setarile dorite sunt usor de realizat, iar tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai voluminoase. Nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cel cosul pentru tacamuri.

Heinner HDW-BI6614AID+++ cu 6 programe de spalare

Aceasta include urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 25 de minute si consuma 0.849 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 2. Smart – este un program automat controlat de senzori, temperatura apei variind intre 50 si 70 de grade Celsius. Dureaza intre 1:25-1:57 ore si consuma 1.45-1.7 kWh energie electrica si 11.9-17.2 litri de apa.
 3. Hygiene – ofera o buna igienizare vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 7 minute si consuma 1.9 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Super 50′ – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, avand o durata de 50 de minute, timp in care consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Quick 30′ – este un program scurt, de doar 30 de minute indicat pentru articole cu grad redus de murdarie. Consuma 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 6. Prewash – inmoaie resturile uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, include si urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6614AID+++ este o masina de spalat vase bine organizata, ce vine la pachet cu un pret avantajos. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile lor, astfel ca masina este foarte spatioasa, usor de setat, iar programele din dotare le acopera nevoile. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI6614AID+++

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Programe uzuale
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *