Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 : Review si Pareri utile

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 14 august 2020 @ 9:59

0
(0)

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce ofera o serie de programe foarte bine gandite pentru o curatare eficienta a vaselor. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 pune la dispozitie o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii ofera si niste estimari conform carora consumuil energetic anual este de aproximativ 296 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind un model incoporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de claitre. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de doua cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. De asemneea, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole voluminoase. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WIE 2B19 are la baza 6 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel maie conomic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 190 de minute si consuma 11 litri de apa, respectiv 1.04 kWh energie electrica.
  2. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade CElsius. Dureaza 150 de minute si consuma 16.5 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
  3. Normal – este indicat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
  4. Incarcare la jumatate – presupune incarcarea partiala a masinii, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza 80 de minute si consuma 12 litri de apa, respectiv 1.1 kWh energie electrica.
  5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

Nivelul de zgomot produs in timpul spalarii este rezonabil inregistrand 49 dB.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Concluzii si Pareri 

Whirlpool WIE 2B19 poate fi o varianta foarte accesibila chiar si celor cu un buget mai mic ce se descurca eficient. Cumparatorii sustin ca masina spala foarte bine vasele daca sunt corect amplasate, este usor de setat si silentioasa. Din punctul lor de vedere, este alegerea optima pentru nevoile sale, motiv pentru care o recomanda si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WIE 2B19

9

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Programe bine gandite
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *