Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB : Review si Pareri utile

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 28 octombrie 2020 @ 17:37

0
(0)

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB este un model simplu si eficient, ce te poate ajuta sa scapi numaidecat de grija vaselor murdare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximaiv 258 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind o varianta independenta, panoul de control se afla in exteriorul usii, ceea ce permite acces oricand la el, precum si monitorizarea duratei programelor in timpul functionarii. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara dispune de doua cosuri destul de spatioase si foarte flexibile, unde pot fi introduse mai multe tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si alte articole voluminoase.

Hansa ZIM 615WB prezinta 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius impreuna cu o presiune mare. Consuma 18.5 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 2. Normal – este indicat pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza trei ore, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temepratura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 185 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.91 kWh energie electrica.
 4. 90 minute – este un program ce dureaza 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 5. Scurt – dureaza numai 40 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius, fiind indicata pentru vase recent murdarite.

De asemenea, in completarea programelor, vin si doua functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Nivelul de zgomot produs este unul decent, inregistrand cel mult 49 dB.

Masina masoara 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM 615WB este o masina de spalat vase simpla si eficienta ce ofera o spalare optima vaselor. Cumparatorii sustin ca isi face treaba bine, programele sunt bine gandite, iar capacitatea este suficient de mare pentru nevoile sale. De asemenea, este silentioasa, economica si usor de setat, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hansa ZIM 615WB

9.3

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *