Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FS/EC : Review si Pareri pertinente

Samsung

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 9 iunie 2020 @ 9:36

0
(0)

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FS/EC este o alternativa interesanta ce ofera cele mai importante programe si functii despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Samsung DW60M5050FS/EC pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi ceea ce o poate face potrivita si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este  un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, permitand astfel monitorizarea duratei programelor. In plus, ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe. Cosul superior se poate regla pe inaltime astfel incat sa puteti introduce si articole mai inalte. Nu lipseste nici suportul pentru pahare sau cel pentru tacamuri.

Samsung DW60M5050FS/EC are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Normal – este indicat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 2. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 3. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumul de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, astfel ca va fi indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 4. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune mare.
 5. Express – este recomadnat pentru vase recennt murdarite, programul fiind destul de scurt.

Totodata, dispune si de cateva functii auxiliare foarte utile:

 • Half load – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanrea orei de incepere de spalare a vaselor.
 • Igienizare – ofera o igienizare optima vaselor la temperaturi mari.

In plus, este o masina destul de silentioasa al carei nivel de zgomot nu depaseste 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 54.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, cantarind 49 de kg.

Concluzii si Pareri

Samsung DW60M5050FS/EC este un model care se descurca foarte bine, oferind o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de produs declarand ca spala eficient vasele, este incapatoare si destul de silentioasa. Progarmele din dotare sunt bine gandite astfel ca acopera nevoile pe care le au. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Samsung DW60M5050FS/EC

9.3

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Spatioasa
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *