Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P – Review si Recomandari

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 4 ianuarie 2020 @ 18:09

0
(0)

Whirlpool WIC3C26P este o masina de spalat vase spatioasa si foarte bine dotata, pregatita sa vina in ajutorul vostru pentru a va scapa definitiv de grija vaselor murdare. Poate fi o alternativa excelenta, insa mai intai de toate va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC3C26P ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie mai mare. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire de ocupa de lustruirea lor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili veti putea obtine si mai mult spatiu pentru a introduce oale, tigai, boluri si asa mai departe. In plus, nu lipseste nici suportul pentru adaugarea tacamurilor.

Masina de vase Whirlpool WIC3C26P ofera nu mai putin de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel convenabil program din punct de vedere al consumului, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 190 de minute si un consum numai 9.5 litri de apa, respectiv 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura apei variind intre 50-60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 85-180 de minute si un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius. Detine o durata de170 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este ideal pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 95 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Silentios – poate fi folosit pe parcursul noptii pentru ca prezinta un nivel de zgomot redus, datorita presiunii scazute a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata 210 minute. Presupune un consum 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt ce dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite.
 7. Pahare – este indicat pentru vase delicate, presiunea apei fiind destul de scazuta. Temperatura de spalare este de 45 de minute, avand o durata de 100 minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa.
 8. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 12 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de o serie de functii auxiliare:

 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii intre 1-12 ore.
 • Multizone – alti producatori o numesc functia de incarcare la jumatate, ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Turbo – face posibila reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta rezutlatele la spalare sau uscare.
 • Power Clean – sau zona intensiva permite o spalare intensiva intr-o anumita zona din cosul inferior la o presiune mai ridicata, in timp ce in restul masinii, presiunea apei este normala.
 • Tablete – folosind detergent tip tableta, spalarea va fi optimizata.

Totodata, ofera un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 33.5 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WIC3C26P este un model de masina de spalat vase eficienta, ce prezinta o gama variata de programe si functii ce acopera integral toate nevoile pe care le-ati avea. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca isi face treaba excelent. Este spatioasa, foarte economica, iar programele din dotar extrem de bine gandite. Exact ceea ce aveau nevoie pentru a isi face treaba, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WIC3C26P

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *