Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 23 noiembrie 2023 @ 17:07

0
(0)

In era moderna a tehnologiei, electrocasnicele nu doar ca fac munca in bucatarie mai eficienta, ci si aduc o nota de lux si confort. Un astfel de exemplu de performanta si stil este masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L, un aparat cu caracteristici remarcabile, menit sa simplifice viata in bucatarie.

Clasa de eficienta energetica D a masinii de spalat vase Electrolux EEG62300L demonstreaza angajamentul producatorului fata de sustenabilitate si economie de energie. Cu un consum de doar 63 kWh la 100 de spalari, acest aparat nu doar ca reduce factura de energie, ci si minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator.

Cu o capacitate de 9 seturi, masina in discutie este potrivita pentru pentru familiile mai mici. Cosul superior reglabil si cosul pentru tacamuri aduc o versatilitate sporita, permitand utilizatorilor sa configureze interiorul masinii in functie de nevoile specifice ale fiecarui ciclu de spalare.

Unul dintre punctele forte ale acestui aparat este tehnologia Time Beam, care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea ce va va informa atunci cand masina spala sau a terminat spalarea.

Electrolux EEG62300L impresioneaza nu doar prin performanta sa, ci si prin designul sau elegant si functional. Ca parte a gamei de electrocasnice incorporabile, acest aparat se integreaza perfect in orice bucatarie moderna. Usa cu inchidere silentioasa si panoul de control intuitiv adauga o nota de rafinament in spatiul dvs. culinar.

Electrolux EEG62300L cu 8 programe

Aceasta include urmatoarele programe de spalare:

 1. Quick – este recomandat pentru articole cu grad redus, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute si inregisteaza un consum de 9.3-11.3 litri de apa si 0.56-0.685 kWh energie electrica.
 2. Preclatire – inmoaie resturile uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 3.1-3.8 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este indicat pentru articole cu murdarie moderata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9-11 litri de apa si 0.693-0.847 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este potrivit pentru murdarie normala si uscata, temperatura apei fiind de 60 de grad Celsius. Utilizeaza 9.3-11.4 litri de apa si 0.772-0.944 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este indicat pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.4-11.5 litri de apa si 0.876-1.071 kWh energie electrica.
 6. Eco – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, fiind cel mai economic program. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si consuma 9.9 litri de apa si 0.614-0.628 kWh energie electrica, avand o durata de 240 de minute.
 7. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Durata variaza intre 120-170 de minute si consuma 8.3-11.5 litri de apa si 0.677-1.036 kWh energie electrica.
 8. Machine care – permite igienizarea interiorului masinii fara a adauga vase in momentul pornirii.

Mai mult decat atat, ofera si alte functii utile:

 • Extra Power – scurteaza durata programelor, prin cresterea presiunii apei.
 • Glass Care – protejeaza articolele sensibile.
 • Extra Hygiene – asigura o igienizare mai buna vaselor.
 • Air Dry – presupune ca usa sa se deschida automat la finalul programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programe intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L este o alegere excelenta pentru cei care cauta performanta si eficienta energetica intr-un singur aparat. Cu caracteristici precum capacitatea generoasa, eficienta energetica de clasa D si inovatiile tehnologice, acest model se impune ca o alegere de top pe piata electrocasnicelor de inalta calitate. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acesteia si sustin ca spala foarte bine vasele. Este bine organizata, include multe programe si functii si inregistreaza un consum redus. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Electrolux EEG62300L

9.9

Calitate

9.9/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe si functii diversificate
 • Air Dry
 • Time Beam
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *