Masina de spalat vase 6th Sense Whirlpool ADP8693A++WH – Review si Pareri avizate

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 ianuarie 2020 @ 10:17

0
(0)

Whirlpool ADP8693A++WH este o masina de spalat vase interesanta ce dispune ce o gama foarte variata de programe si functii, dar si o capacitate pe masura. Poate fi ajutorul de nadejde in orice bucatarie, insa va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP8693A++WH este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind o alternativa buna si pentru familii cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Fiind un model independent, panoul de control se afla amplasat in exteriorul usii, ceea ce permite un acces mai rapid, dar si verificarea duratei programelor de spalare. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si nu numai.

Interiorul dispune de niste cosuri spatioase si flexibile, unde putem introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii tigailor, tavilor, oalelor etc. In plus beneficiaza si de sertar pentru ustensile de bucatarie si cos pentru tacamuri.

Whirlpool ADP8693A++WH interior

Whirlpool ADP8693A++WH are la baza nu mai putin de 10 programe de spalare despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. 6th Sense Power Clean – este ideal pentru vasele murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, fiindca se identifica gradul de murdarie de pe suprafata vaselor si se seteaza programul potrivit. Durata variaza intre 80-160 de minute, iar consumul intre 7-14 litri de apa, respectiv 1-1.65 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 14 minute.
 3. Delicate – este recomandat pentru articolele ceva mai sensibile, cum ar fi cestile si paharele. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, iar durata de 100 de minute, consumand 10 litri de apa.
 4. Rapid – dureaza 30 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 230 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 6. Fast Daily – este un program cu o durata de 80 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie.
 7. Silent – este un program silentios datorita presiunii reduse a apei, avand o durata de 290 de minute si un consum de 13 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Hygiene – vizeaza igienizarea vaselor luptand eficient impotriva bacteriilor.
 9. Steam – presupune o faza de spalare cu aburi dedicata vaselor si oalelor exagerat de murdare.
 10. Dual Wash – gestioneaza diferit puterea jeturilor de apa la nivelul fiecarui cos.

Ca si functii auxiliare, dispune de:

 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Curatire intensiva – gratie jeturilor cu putere suplimentara, aceasta functie asigura o spalare intensiva si puternica la nivelul cosului inferior.
 • Tablete multifunctionale – folosind detergent tip tableta, performantele la spalare vor fi imbunatatite.

In acelasi timp, este o masina silentioasa ce inregistreaza cel mult 42 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 85 cm inaltime, 59.7 cm latime si 59 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Whirlpool ADP8693A++WH este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, avand in dotare o gama foarte variata de programe si functii tocmai pentru a acoperi orice fel de nevoi ati avea. Cumparatorii actuali sunt cat se poate de multumiti de ea si sustin ca masina se descurca ireprosabil. Este incapatoare, economica, iar spalarea se desfasoara in parametrii optimi, iar rezultatele sunt pe masura. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool ADP8693A++WH

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

10.0/10

Pret

9.9/10

Eficienta energetica

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Numar mare de programe si functii
 • SIlentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *