Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF : Review si Recomandari

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 13 octombrie 2020 @ 15:11

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF este o varianta spatioasa si economica, ideala si pentru o familie mai mare. Poate constitui o alternativa de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in acest material.

Whirlpool WIC 3C23 PEF ofera o capacitate mare de 14 seturi, ceea ce o face ideala chiar si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, oferind un consum energetic destul de mic. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 266 kWh.

Pentru ca discutam despre o masina incorporabila, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea articolelor din sticla.

Interiorul dispune de niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde puteti introduce vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. In plus, este prezent si suportul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o igienizare optima.

Whirlpool WIC 3C23 PEF are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face indicat pentru vasele cu grad normal de murdarie. Inregistreaza un consum energetic de doar 0.93 kWh, respectiv 9.5 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura de spalare variind intre 50-60 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 85-180 de minute. Prezinta un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare, folosind apa la temperatura 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare. Detine o durata de 170 de minute, timp in care consuma 1.6 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este indicat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. Prezinta un consum de 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Silentios – poate fi folosit pe timpul noptii, fiindca este extrem de silentios gratie presiunii reduse a apei. Detine o durata de 210 minute si un consum de 15 litri de apa.
 6. Rapid – este un program foarte scurt, de  doar 30 de minute, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, insa nu detine de ciclu de uscare.
 7. Pahare – ofera o spalare delicata chiar si articolelor sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Detine o durata de 100 de minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este indicat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, fiindca utilizeaza 4.5 litri de apa la temperatura de admisie, timp de 12 minute. Presupune un consum energetic infim de doar 0.01 kWh.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii utile:

 • Multizone – se mai numeste si incarcare la jumatate, permitand incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Power Clean – face referire la partea inferioara a masinii acolo unde exista brate aditionale de spalare ce obtin o presiune mai mare a apei. In acest caz, articolele foarte murdare vor fi asezate in aceasta zona.
 • Tablete – optimizeaza ciclul de spalare folosind detergent de acest tip.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Turbo – permite reducerea duratei programelor de spalare crescand presiunea apei.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57 cm adancime.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WIC 3C23 PEF este o varianta foarte buna ce ofera o capacitate generoasa si o gama foarte variata de programe si functii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna nevoiel nevoile sale fiindca masina se descurca eficient, asa cum se si asteptau. In plus, este foarte bine organizata, flexibila si silentioasa. O reocmanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WIC 3C23 PEF

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Organizare interioara buna
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *