Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ Review si Recomandari

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 7 septembrie 2023 @ 15:43

Intr-o lume moderna in continua miscare, timpul si eficienta sunt aspecte cruciale pentru fiecare dintre noi. Cu toate acestea, chiar si in agitatia zilnica, menajul nu trebuie sa fie neglijat. Este aici unde masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ intra in scena, oferind o solutie inteligenta pentru o sarcina casnica des intalnita si adesea neglijata.

Cu o capacitate impresionanta de 12 seturi si o clasa de eficienta energetica E, aceasta masina de spalat vase se remarca prin interiorul sau flexibil si functional. Cu ajutorul cosului de tacamuri si suportului pentru pahare, veti putea aranja vasele in mod eficient, asigurand un spatiu optim pentru fiecare element din bucatarie.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui aparat electrocasnic este display-ul frontal, care afiseaza cu claritate durata programelor de spalare. Astfel, aveti control total asupra timpului dedicat spalarii vaselor si va puteti organiza activitatile zilnice cu usurinta.

Un alt avantaj important al masinii de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ este disponibilitatea a sase programe de spalare, fiecare adaptat nevoilor dvs. specifice:

 1. Prespalare – Acest program rapid de 15 minute este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Consumul de resurse este redus, utilizand doar 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – Pentru articolele usor murdare, acest program scurt de 30 de minute economiseste energie electrica si apa, utilizand doar 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – Pentru vasele si articolele sensibile, acest program functioneaza la o temperatura a apei de 40 de grade Celsius si cu o presiune redusa. Cu o durata de 1 ora si 14 minute, consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – Pentru cei preocupati de impactul ecologic, acest program economic dureaza 3 ore si 25 de minute, dar utilizeaza doar 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa, fiind ideal pentru articolele cu murdarie moderata.
 5. Super 50′ – Acest program de 50 de minute este perfect pentru spalarea zilnica a vaselor si consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensiv – Pentru vasele cu murdarie persistenta, programul intensiv functioneaza la o temperatura a apei de 65 de grade Celsius si cu o presiune ridicata. Cu o durata de 1 ora si 57 de minute, acesta consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

Cu functia de programare intarziata, puteti amana ora de incepere a spalarii cu pana la 19 ore, permitandu-va sa organizati activitatile casnice in functie de preferintele dvs. Cu ajutorul acestei functii, puteti incarca un singur cos cu vase murdare si sa adaptati resursele necesare pentru a economisi timp si energie.

De asemenea, masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ dispune de o functie speciala pentru tablete de detergent, optimizand spalarea vaselor atunci cand folositi acest tip de detergent.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

In concluzie, masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta eficienta, flexibilitate si economie de resurse intr-un aparat electrocasnic dedicat spalarii vaselor. Cu multiple programe de spalare si functii inteligente, aceasta masina este un partener de incredere in sarcina dvs. de zi cu zi de a mentine bucataria curata si stralucitoare. Actualii clienti declara ca masina in cauza raspunde excelent nevoilor sale. Spala si usuca eficient vasele, este flexibila si usor de setat, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS6006DGE++

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Flexibila
 • Programe diversificate

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *