Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV6ZCX49E Review si Sfaturi utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 11 august 2022 @ 11:12

0
(0)

Bosch SMV6ZCX49E este o masina de spalat vase performanta ce ofera o capacitate generoasa si o gama variata de functii. Poate fi o alegere inspirata, dar mai intai, va invitam sa descoperiti mai multe detalii pertinente in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV6ZCX49E prezinta o capacitate de 14 seturi, fiind excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C, consumul energetic anual fiind estimat undeva la 237 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, interfata acestuia fiind una foarte intuitiva si prietenoasa. Dar, odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Light ce consta in proiectarea duratei programelor direct pe pardoseala. Tot aici se afla si doi indicatori importanti cum ar fi cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea optima a acestora.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile, unde pot fi introduse mai multe tipuri de vase. Totodata, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce articole voluminoase. In plus, exista si un sertar special pentru tacamuri si alte articole de bucatarie.

Masina de vase Bosch SMV6ZCX49E pune la dispozitie 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru aticole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si 55 de minute si un consum de 0.747 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program pentru ca este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 1:40-2:40. Inregistreaza un consum de 068-1.3 kWh energie electrica, respectiv 7-15.5 litri de apa.
 3. Intensive – este potrivit pentru articole foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius folosind o presiune ridicata. Prezinta o durata de 2:25-2:30 si un consum de 1.15-1.25 kWh energie electrica si 10.5-13.5 litri de apa.
 4. Express 60 – este un program recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 1 ora si 29 de minute. Inregistreaza un consum de 1.05 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
 5. Express 45 – este un program ce dureaza doar 35 de minute si spala temperatura de 45 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.71 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Delicate – este ideal pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, folosind o presiune scazuta. Detine o durata ce variaza intre 1:40-1:45 si un consum de 0.75-0.8 kWh energie electrica si 11.1-13.7 litri de apa.
 7. Silence – este un program foarte silentios, gratie presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 4 ore. Consuma 0.8 kWh enerige electrica si 10.5 litri de apa.
 8. Favorit – permite salvarea programului cel mai des utilziat alaturi de functia favorita.

De asemenea, beneficiaza si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Extra uscare – presupune optimizarea etapei de uscare a vaselor.
 • Speed Perfect+ – permite reducerea duratei programelor.
 • Home Connect – face posibila controlarea masinii direct de pe telefonul mobil.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special.

In plus, este o masina foarte silentioasa ce inregistreaza maxim 42 dB.

Modelul in discutie masoara 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adnacime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV6ZCX49E este o varianta de masina de spalat vase performanta, dotata cu functii de ultima generatie, ce asigura o buna ingrijire vaselor. Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, spala si usuca excelent, este foarte incapatoare si bine organizata. De asemenea, programele din dotare sunt bine gandite si variate, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV6ZCX49E

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte spatioasa
 • Sistem Time Light
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *