Masina de spalat vase Whirlpool WFO3T233P65X Review si Pareri utile

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 29 septembrie 2022 @ 14:50

0
(0)

 Whirlpool WFO3T233P65X este o masina de spalat vase foarte bine dotata ce ofera o gama varita de functii moderne. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase  Whirlpool WFO3T233P65X pune la dispozitie o capacitate generoasa de incarcare, de 14 seturi, fiind ideala si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D. Astfel, inregistreaza un consum energetic anual de doar 238 kWh.

In zona superioara se afla panoul de control unde puteti monitoriza durata programelor, puteti activa programele si functiile si verifica indicatorii. Este vorba despre cei doi indicatori – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire lustruieste vasele.

Interiorul este foarte bine organizat cu niste cosuri extrem de spatioase si flexibile. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai voluminoase. Tehnologia Power Clean Pro ce consta in duze specaile vor directiona jetul de apa cu precizie, curand si mudaria dificila. In plus, sunt prezenti atat suportul pentru pahare, cat si cosul pentru tacamuri.

Whirlpool WFO3T233P65X cu 10 programe de spalare

Masina ofera o gama foarte variata de programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 3 ore si 10 minute. Consuma 6.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program controlat de senzori, temperatura de spalare variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza intre o ora si 25 de minute si 3 ore. Consuma intre 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este excelent pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2 ore si 50 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Spalare si uscare rapida – este un program ce dureaza o ora si 25 minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este excelent pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Silentios – ofera un mod de spalare silentios folosind o presiune redusa a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si cosnuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 8. Igienizare – ofera o buna igienizare vaselor la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – indeparteaza murdaria uscata de pe vase, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 12 minute.
 10. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii la 65 de grade Celsius. Nu trebuie adaugate vase. Dureaza o ora si 35 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica,.

Functii suplimentare

In plus, in completarea acestor programe vin si cateva functii utile:

 • Multizone – daca nu aveti multe vase de spalat, puteti folosi functia de incarcare la jumatate. Veti economisi apa, energie electrica si detergent.
 • Turbo – reduce durata programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de pornire a programului de spalare de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Natural Dry – presupune deschiderea automata a usii, la finalizarea programului, pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 47 de kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WFO3T233P65X este o masina performanta si bine dotata ce asigura o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de performantele masinii si confirma ca face tot ceea ce promite. Este foarte spatioasa si bine organizata. De asemenea, include o gama variata de programe si functii pentru a acoperi orice nevoi. Nu este zgomotoasa si presupune un mod de utilizare foarte intuitiv. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WFO3T233P65X

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte spatioasa
 • Gama extrem de variata de programe si functii
 • Economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *