Masina de spalat vase Gorenje GV52010 : Review si Pareri pertinente

Gorenje

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 21 mai 2020 @ 13:32

0
(0)

Gorenje GV52010 este o masina de spalat vase foarte convenabila la pret, prevazuta cu cele mai importante programe pentru a asigura o spalare optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de spalat vase Gorenje GV52010 pune la dispozitie o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face potrivita pentru un cuplu. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 188 kWh.

Este un model incorporabil, astfel ca panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de simplu de realizat. De asemenea, aici se afla si indicatorul de sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, putand fi introduse diverse tipuri de vase. In plus, putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu astfel incat sa putem adauga si articole mai voluminoase.

Gorenje GV52010 dispune de 5 programe de spalare si anume:

  1. Zilnic – este potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza o ora si cosnuma 0.9 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
  2. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad mai mare de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 2 ore si 45 de minute si consuma 1.4 kWh energie electrica si 16.5 litri de apa.
  3. Eco – este un program economic, fiind recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 62 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 25 de minute si consuma 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
  4. Rapid – este indicat pentru spalarea rapida a vaselor, durata fiind de doar 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 0.34 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
  5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de  murdarie, avand o durata de 15 minute si utilizand 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce prievste functiile auxiliare, amintim de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Nu este o masina zgomotoasa, inregistrand astfel cel mult 49 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 44.8 cm latime, 81.5 inaltime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 30.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Gorenje GV52010 este un model simplu, dar eficient ce reuseste sa va scape numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile lor, iar multi dintre ei sustin ca s-a incadrat perfect in bucatariile lor mici. De asemenea, acestia au spus ca spala eficient vasele, este usor de prorgramat si foarte economica. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gorenje GV52010

9.2

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficienta energetica
  • Incarcare la jumatate

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *