Masina de spalat vase Electrolux ESF9500LOX : Review si Pareri generale

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 20 mai 2020 @ 12:28

0
(0)

Masina de spalat vase Electrolux ESF9500LOX poate fi o alternativa foarte interesanta ce asigura o spalare optima vaselor. Insa, inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Electrolux ESF9500LOX pune la dispozitie o capacitate mare de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie mai mare. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 266 kWh, in timp ce consumul de apa este de 2940 litri.

In zona superioara, se afla panoul de control ce permite monitorizarea duratei programelor de spalare, realizarea setarilor si verificarea a doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Electrolux ESF9500LOX display

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Totodata, sertarul Maxi Flex este un sertar special pentru a introduce tacamurile.

Electrolux ESF9500LOX este prevazuta cu tehnologia Air Dry ce implica deschiderea automata a usii cu aproximativ 10 cm la finalul programului pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior si sa sa usuce eficient vasele.

Aceasta dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind potrivita pentru vase cu grad moderat de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.935 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 46-170 de minute. Inregistreaza un consum de 8-15 litri de apa si 0.7-1.7 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Detine o durata de 170-190 de minute si consuma 12.5-14.5 litr ide apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 4. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind potrivit pentr uvase recent murdarite. Consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza 82-92 de minute, inregistrand un consum de 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 14 minute.

Ca si functii auxiliare, masina prezinta:

 • Time manager – presupune scurtarea duratei programelor de spalare cu maxim 50%.
 • Programare intarziata – permite  amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore.

Masina prezinta un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 62.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESF9500LOX este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa asigurand o curatare optima vaselor. Cumparatorii actuali au declarat ca masina functioneaza excelent, spala eficient vasele indiferent de tipul lor sau gradul de murdarie. Este spatioasa, economica si usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux ESF9500LOX

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Air Dry
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *