Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301 cu 6 programe – Review si Pareri utile

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 30 ianuarie 2019 @ 6:38

Whirlpool ADG 301 este o masina de spalat vase foarte utila in orice bucatarie, ce ofera o ingrijire corespunzatoare vaselor, indiferent de nivelul de murdarie. Este un model foarte bine vandut la ora actuala, insa in pofida acestui fapt, este esential sa aflam toate detaliile necesare despre aceasta masina.

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 ofera o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 237 kW, in timp ce consumul de apa este de 2800 de litri.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, beneficiind de o interfata foarte intuitiva. De asemenea, prezinta doi indicatori foarte importanti si anume: incatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile si anume: un cos superior si un cos inferior. Cosul inferior poate fi incarca cu articole voluminoase cum ar fi oale, capace, farfurii mari, salatiere sau tacamuri. Cosul superior permite incarcarea articolelor ceva mai delicate cum ar fi paharele, cestile, farfuriile sau salatierele joase. Rafturile pot fi asezate in functie de cele trei niveluri disponibile pentru a optimiza amplasarea vaselor in cos. De asemenea, este prezent si cosul petru camauri unde li se va oferi o ingrijire atenta.

Masina prezinta 6 programe de spalare foarte bine gandite pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, chiar daca are o durata de 3 ore. Poate fi o alternativa buna pentru a spala vasele cu un grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Are o durata de 150 de minute, timp in care consuma 1.13 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 3. 1h – are o durata de 60 de minute si presupune o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite. Consuma 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 4. Delicate – asigura o spalare delicata vaselor foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius. Are o durata de 100 de minute si consuma 10 litri de apa, respectiv 0.85 kWh energie electrica.
 5. Scurt – are o durata de doar 25 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 8.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica. Este recomandat vaselor cu un grad scazut de murdarie.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 10 minute, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, in completarea acestor programe, vin si cateva functii interesante:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos, ulterior, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, fara a modifica temperatura de spalare sau durata programului.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea programului de spalare cu pana la 12 ore.
 • Tablete multifunctionale – prespupune optimizarea spalarii si uscarii in cazul utilizarii detergentilor de acest tip.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 44.8 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 31.5 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool ADG 301 este o masina de spalat vase care isi face treaba foarte bine, asigurand o spalare optima vaselor indiferent de gradul de murdarie. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca i-a ajutat foarte mult sa scape simplu si rapid de grija vaselor murdarie, fiind destul de incapatoare pentru nevoile lor. In ansamblu, sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba, ceea ce ii determina sa aprecieze raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool ADG 301

0.00
9.3

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *