Masina de spalat vase Bosch SMI46IS00E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 25 martie 2019 @ 13:35

0
(0)

Bosch SMI46IS00E este o masina de spalat vase foarte buna, ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta vaselor. In continuare, va vom prezenta cele mai importanti detalii despre modelul in discutie pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a lua orice decizie de cumparare.

Masina de spalat vase Bosch SMI46IS00E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 262 kWh, in timp ce consumul de apa ar fi undeva la 2660 litri.

Pentru ca este un model semi-incorporabil, odata integrat in mobila, panoul de control va ramane vizibil, astfel, putand verifica timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este oarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de programe. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SMI46IS00E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Pentru a face loc si oalelor, tigailor, tavilor etc, putem rabata suportii mobili. In plus, este prezent si un cos special pentru depozitarea tacamurilor murdare, la nivelul caruia li se va oferi o ingrijire atenta.

Bosch SMI46IS00E asigura o functionare sigura, putand rula chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Acest lucru se datoreaza sistemului AquaStop care se refera la existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala, oferind protectie impotriva pagubelor pe care le-ar putea produce apa. Mai mult decat atat, tehnologia pentru protectia sticlei reuseste sa dedurizeze constant apa, astfel incat sa previna coroziunea sticlei.

In acelasi timp, masina este echipata cu motor Eco Silence Drive, asigurand o functionare silentioasa, inregistrand numai 46 dB, un consum energetic redus, dar si o buna rezistenta in timp.

Masina Bosch SMI46IS00E are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intesiv – este un program intensiv, potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind potrivit pentru aproape orice situatie, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si ce de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel  mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este foarte asemanator cu programul eco, temperatura de spalare fiind tot de 50 de grade Celsius, putand fi folosit fara probleme pe parcursul noptii, pentru ca presupune un mod de functionare extrem de silentioasa, datorita presiunii reduse a apei.
 5. Pahare – este ideal pentru articolele delicate, inclusiv pahare si portelanuri, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei.
 6. 1h – poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii auxiliare foarte utile, cum ar fi:

 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor de spalare, prin cresterea presiunii si a temperaurii apei.
 • Extra uscare – ofera o uscare optima vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Machine care – se refera la igienizarea interiorului masinii fiind necesara adaugarea detergentului de acest tip.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 34 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46IS00E este o masina de spalat vase incapatoare si economica, prevazuta cu o gama foarte variata de programe. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca masina functioneaza ireprosabil. Acestia sustin ca programele si functiile din dotare sunt foarte bine gandite, iar in general, s-a dovedit a fi o alegere foarte inspirata. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI46IS00E

9.7

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incapatoare
 • Functii diversificate
 • Display vizibil
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *