Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB : Review si Pareri pertinente

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 23 octombrie 2020 @ 14:30

0
(0)

Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB este o varianta de masina de spalat vase independenta, potrivita si pentru familii mai mari ce vine la pachet cu o gama destul de variata de programe si functii. Daca este sau nu potrivita si pentru nevoile tale vei afla in cadrul acestui material, unde vom analiza toate detaliile referitoare la produs.

Hansa ZWM 627 IEB ofera o capacitate de incarcare de 14 seturi ceea ce o face excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, oferind astfel un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Fiind o varianta independenta, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind acces oricand, dar si verificarea duratei programelor in derulare. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti pentru buna functionare a masinii si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Interiorul dispune de trei cosuri extrem de spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce chiar si articole mai mari.

Hansa ZWM 627 IEB interior

Hansa ZWM 627 IEB prezinta 7 programe de spalare: 

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei poate varia intre 45-55 de grade Celsius, iar durata poate ajunge pana la 150 de minute. Inregistreaza un consum de 10-15 litri de apa si 0.9-1.5 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, durata fiind de 175 de minute. Consuma 17 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 3. Normal – este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Detine o durata de 185 de minute si un consum de 1.3 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program, fiind indicat pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Detine o durata de 195 de minute, timp in care consuma 0.93 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 5. Sticla – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Detine o durata de 115 minute si consuma 14 litri de apa si 0.87 kWh energie electrica.
 6. 90 min – este potrivit pentru spalari de zi cu zi temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 7. Scurt – este un program ce dureaza doar 60 de minute, spaland la temperatura de 45 de grade Celsius. Este indicat pentru vase cu grad redus de murdarie.

De asemenea, prezinta si cateva functii utile:

 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Blocare taste – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 45.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Hansa ZWM 627 IEB este un model care se descurca foarte bine, spala eficient vasele, scapandu-va numaidecat de o grija in plus. Clientii sustin ca este o varianta ideala pentru nevoile sale, fiind spatioasa, bine dotata, dar si economica. Spala si usuca, in egala masura, foarte bine vasele, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hansa ZWM 627 IEB

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *