Masina de spalat vase incorporabila Bosch SKE52M65EU : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 30 iulie 2020 @ 13:46

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SKE52M65EU poate fi o varianta foarte buna chiar si pentru o bucatarie mica, fiindca nu ocupa mult spatiu si este foarte practica. Insa, mai intai de toate, va propun sa descoperiti mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Bosch SKE52M65EU ofera o capacitate mica de 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, oferind un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 174 kWh, iar cel de apa la 2240 litri.

Panoul de control se afla in partea superioara a usii si pune la dispozitie o interfata foarte intuitiva, precum si posibilitatea de a putea urmari oricand durata programelor. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta doua cosuri unde pot fi introduse diverse tipruid e vase. In plus, puteti plia suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Panoul de control poate fi blocat cu usurinta pentru ca cei mici sa nu poata sa deregleze aparatul datorita functiei de siguranta pentru copii.

Bosch SKE52M65EU prezinta 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este ideal pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura apei este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 115-120 de minute, iar consumul intre 0.85-0.9 kWh energie electrica, respectiv 7.5-9 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, astfel ca temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius. Dureaza 90-170 de minute si cosnuma 0.55-1 kWh energie electrica si 6-10.5 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 200 de minute si consuma 8 litri de apa, respectiv 0.61 kWh energie electrca.
 4. Delicat – este recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Prezinta o durata de 75-80 de minute si un consum de 6-7 litri de apa.
 5. Scurt – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Nu detine ciclu de uscare si este recomandat pentru vase cu grad scazut de  murdarie.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii utile:

 • Hygiene+ – vizeaza buna igienizare a vaselor, pret de 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Vario speed plus – presupune scurtarea programelor de spalare cu pana la 60%.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a programului in functie de ora convenabila voua.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 45.4 cm inaltime, 59.5 cm latime si 50 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SKE52M65EU este o varianta foarte buna pentru o bucatarie mica, ce asigura o spalare optima vaselor. Cumparatorii au declarat ca pentru ceea ce au nevoie este modelul perfect, fiind usor de folosit, practica si utila. Este mai incapatoare decat s-ar fi asteptat sa fie, spala eficient vasele, iar programele sunt bine gandite. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SKE52M65EU

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SKE52M65EU

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii variate
 • Silentioasa
 • Potrivita si pentru o bucatarie foarte mica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *