Masina de spalat vase Beko DFS28131X : Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 15 iunie 2020 @ 19:32

0
(0)

Masina de spalat vase Beko DFS28131X este un model  foarte bine dotat ce pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de programe si functii, oferind o spalare eficienta vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Beko DFS28131X pune la dispozitie o capacitate de 11 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 201 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind o interfata intuitiva. Permite monitorizarea duratei programelor, dar si verificarea indicatorilor importanti pentru buna functionare a masinii: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse tipuri. Mai mult decat atat, pentru a obtine spatiu suplimentar, puteti rabata suportii mobili din plastic. In plus, cosul superior se poate regla usor pentru a introduce si articole mai inalte.  In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Masina de spalat vase Beko DFS28131X are la baza 8+1 programe de spalare si anume:

 1. Inner Clean – implica igienizarea interiorului masinii utilizand detergent special in acest sens. Detine o durata de 75 de minute si un consum de 14.4 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 184 minute si un consum de 8.7 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 3. Automat – este cel mai flexibil program, fiind activat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind in intervalul 45-65 de grade Celsius. Dureaza 117-195 de minute, timp in care consuma 12.6-17 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 4. AquaFlex – presupune spalarea diferentiata in functie de cos, astfel ca in cosul superior vor fi adaugate articolele sensibile si prevazute cu un nivel scazut de murdarie, iar in cosul inferior vor fi adaugate articolele rezistente cu un nivel mai mare de murdarie. Prezinta o durata de 217 minute si un consum de 16.4 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 191 minute si un consum 15.2 litri de apa, respectiv 0.9 kWh energie electrica.
 6. Quick & Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Detine o durata de 84 de minute, timp in care consuma 10.6 litri de apa, respectiv 0.9 kWh energie electrica.
 7. Glass care – asigura o ingrijire delicata vaselor foarte sensibile, temperatura apei fiind de numai 40 de grade Celsius. Prezinta o durata de 131 minute si un consum de 12.6 litri de apa si 0.87 kWh energie electrica.
 8. Mini – este recomandat pentru vasele cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius. Dureaza 76 de minute si consuma 10 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 3.4 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 15 minute.

De asemenea, dispune si de o gama variata de functii auxiliare, cum ar fi:

 • Time delay – implica amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore.
 • Extra Drying – ofera rezultate bune la uscare.
 • Fast+ – permite reducerea duratei de spalare a programelor prin cresterea presiunii apei.
 • Blocare acces copii – permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

In plus, este foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Modelul analizat masoara 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 40.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de vase Beko DFS28131X este un model eficient, ce pune la dispozitie o gama variata de programe, asigurand o spalare optima. Clientii actuali sunt foarte multumiti de produs sustinand ca isi face treaba foarte bine. Este destul de spatioasa pentru nevoile lor, silentioasa si extrem de economica, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko DFS28131X

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *