Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB/EO : Review si Pareri utile

Samsung

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 29 mai 2020 @ 14:19

0
(0)

Samsung DW60M5050BB/EO este o masina de spalat vase foarte convenabila la pret, ce ofera cele mai importante programe pentru o eficienta pe masura. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050BB/EO pune la dispozitie o capacitate de incarcare destul de mare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcare, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea optima a vaselor.

 Samsung DW60M5050BB/EO display

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri destul de spatioasa si foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. In plus, dispune si de suport special pentru pahare si cesti, precum si cos pentru tacamuri.

 Samsung DW60M5050BB/EO cavitate interioara

Masina Samsung DW60M5050BB/EO este prevazuta cu 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 170 de minute si consuma 18.5 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica. Insa, daca este activata concomitent si functia de igienizare, programul va avea o durata de 190 de minute si un consum de 1.65 kWh energie electrica.
 2. Eco – este un program foarte economic, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Dureaza 195 de minute si consuma 1.043 kWh energie electrica, respectiv 12 litri de apa. Daca va fi activata si optiunea de igienizare, durata programului va creste cu 10 minute, in timp ce consumul energetic va fi de 1.15 kWh energie electrica.
 3. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, folosind o presiune scazuta. Dureaza 130 de minute si consuma 14.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 4. Scurt – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica. In cazul in care activati optiunea de igienizare, programul se va prelungi cu 20 de minute.
 5. Normal – este un program ce dureaza 180 de minute si care spala la temperatura de 55 de grade Celsius, fiind indicat pentru vasele recent murdarite.

Ca si functii auxiliare, amintim de:

 • Igienizare – despre care mentionam anterior, crescand temperatura apei si durata programelor.
 • Tablete – folosind acest tip de detergent, programul de spalare este optimizat.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 39 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050BB/EO poate fi o varianta buna, ce asigura o ingrijire optima vaselor indiferent de gradul de murdarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este spatioasa, foarte silentioasa si usor de programat. Spala eficient vasele si nu au intampinat probleme de functionare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung DW60M5050BB/EO

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *