Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ : Review detaliat si Pareri pertinente

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 4 mai 2020 @ 8:00

0
(0)

Heinner HDW-BI6082TA++ este o varianta foarte convenabila la pret, ce pune la dispozitie o gama foarte variata de programe si functii, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Modelul in discutie poate fi o alternativa interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ prezinta o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficenta energetica A++, obtinand un consum energetic scazut.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control il gasim pe interiorul usii punand la dispozitie o interefata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Totodata, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si foarte flexibile, putand fi adaugate diverse tipuri de vase. In plus, puteti rabata suportii mobili, astfel ca veti obtine si mai mult spatiu pentr oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri. Mai mult decat atat, cosul superior poate fi ajustat pe inaltime pentru a putea introduce si articole mai inalte.

Masina Heinner HDW-BI6082TA++ pune la dispozitie 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Rapid 14′ – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 14 minute, timp in care utilizeaza 7.7 litri de apa si 0.57 kWh energie electrica.
 2. Rapid 30′ – este indicat pentru vase cu grad scazut de murdarie, durata de spalare fiind de doar 30 de minute, iar temperatura apei de 40 de grade Celsius. Prezinta un consum de 10.9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere economic, fiind recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 171 de minute si un consum de 9 litri de apa, respectiv 0.9 kWh energie electrica.
 4. Super 50′ – este indicat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 50 de minute, timp in care consuma 10.7 litri de apa, respectiv 1.29 kWh energie electrica.
 5. Igiena – ofera o igienizare optima vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius. Are o durata de 154 minute si presupune un consum de 10.7 litri de apa, respectiv 1.29 kWh energie electrica.
 6. Auto delicat – este potrivit pentru vasele delicate, temperatura variind intre 30 si 50 de grade Celsius, iar durata intre 64 si 91 de minute. Consuma 10.6-17.7 litri de apa si 0.8-0.9 kWh energie electrica.
 7. Auto normal – este recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50-60 de grade Celsius, in timp ce durata variaza intre 100 si 132 de minute. Inregistreaza un consum de 10.9-18.6 litri de apa si 1.13-1.46 kWh energie electrica.
 8. Auto intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare si rezistente, temperatura de spalare fiind de 60-70 de grade Celsius, iar durata intre 111 si 179 de minute. Inregistreaza un consum de 12.3-24.6 litri de apa si 1.3-1.95 kWh energie electrica.

De asemenea, masina ofera si cateva functii auxiliare extrem de utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Clatire suplimentara – adauga un ciclu suplimentar de clatire pentru a indeparta eficient orice urma de detergent de pe suprafata vaselor.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 cm inaltime, 55 cm latime si 59.8 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6082TA++ poate fi o varianta foarte convenabila, dotata cu o gama variata de programe si functii reusind sa acopere integral orice nevoi ati avea. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acestei masini si declara ca s-a dovedit a fi mai buna chiar decat s-ar fi asteptat. Este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, economica si usor de setat, spaland de fiecare data foarte bine vasele. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6082TA++

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Numar mare de programe
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *