Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4582TA++ : Review si Pareri generale

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 7 mai 2020 @ 7:53

Heinner HDW-BI4582TA++ este un model de masina de spalat vase foarte convenabila ca pret ce pune la dispozitie o gama variata de programe si functii. Va propunem ca inainte de lua orice decizie, sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4582TA++ prezinta o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anaul este undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control a fost amplasat pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a paharelor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde putem introduce tot felul de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. Cosul superior se poate ajusta pe inaltime astfel incat sa aveti posibilitatea de a adauga si oale mai inalte.

Heinner HDW-BI4582TA++ dispune de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Spalare rapida  – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, durata programelor fiind de doar 14 minute, timp in care foloseste 7.7 litri de apa si 0.57 kWh energie electrica.
 2. Rapid 30′ 40 – este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, durata programului fiind de 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grad Cesius. Inregistreaza un consum de 0.55 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 198 de minute si un consum de 0.73 kWh energie electrica, respectiv 9 litri de apa.
 4. Express 50′ 60 – este ideal pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute. Consuma 1.02 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa.
 5. Igiena – este ideal pentru igienizarea optima a vaselor, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, durata fiind de 154 de minute. Consuma 1.75 kWh energie electrica si 18.5 litri de apa.
 6. Auto Delicat – este un program controlat de senzori, temperatura apei variind intre 30-50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase mai sensibile. Durata alterneaza intre 66-80 minute, iar consumul intre 0.66-0.77 kWh energie electrica si 9.7-16 litri de apa.
 7. Auto Normal – este un program recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei variind intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 88-104 minute. Consuma 0.81-1.02 kWh energie electrica si 9.6-16.1 litri de apa.
 8. Auto Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60-70 de grade Celsius, iar durata de 98-152 de minute. Consuma 0.93-1.42 kWh energie electrica si 10-20 de litri de apa.

Ca si functii speciale, masina dispune de:

 • Tableta – optimzieaza spalarea vaselor daca este folosit acest tip de detergent.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Clatire suplimentara – ofera o clatire suplimentara vaselor, fiind ideal pentru vasele celor mici sau ale persoanelor alergice.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistand cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 87 cm inaltime, 45 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32 kg.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI4582TA++ este o varianta foarte convenabila la pret ce ofera o gama variata de programe. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba, sustinand ca spala eficient vasele si este foarte economic. De asemenea, declara ca pentru nevoile lor este si destul de spatioasa, iar in ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere potrivita. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI4582TA++

9.4

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Cosuri flexibile

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *