Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4EVX14E Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 25 octombrie 2023 @ 14:32

0
(0)

Masina de vase Bosch SMV4EVX14E se distinge prin capacitatea sa de a integra caracteristici moderne intr-un aparat elegant si performant. Cu o capacitate de 13 seturi si clasa de eficienta energetica C, acest model reprezinta un partener de incredere in menajul tau, aducand nu doar curatenie ireprosabila vaselor, dar si economie de energie.

Bosch SMV4EVX14E se incadreaza in clasa C de eficienta energetica, oferind un consum de aproximativ 234 kWh pe an. Aceasta clasa indica faptul ca masina este in continuare una economica, asigurand un echilibru intre performanta si consumul de resurse. Tehnologia moderna implementata de Bosch in acest model contribuie la minimizarea amprentei ecologice fara a compromite performanta.

Cu o capacitate de 13 seturi, masina Bosch este proiectata pentru a face fata oricarei mese in familie sau petreceri cu prietenii. Cosurile spatioase si flexibile permit organizarea optima a vaselor, farfurilor, paharelor si ustensilelor. In plus, sistemul inteligent de fixare a cosurilor asigura ca vesela de diferite dimensiuni poate fi spalata fara probleme.

Unul dintre aspectele remarcabile ale masinii de vase Bosch SMV4EVX14E este flexibilitatea oferita la nivelul cosurilor. Acestea pot fi ajustate pentru a face fata oricarei combinatii de vase, inclusiv oale sau tavile de dimensiuni mai mari. Sistemul de pliere si detasare a suporturilor faciliteaza organizarea spatiului interior pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.

Bosch SMV4EVX14E include urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 4. Silentios – este recomandat pentru spalarile nocturne datorita presiunii reduse.
 5. Express – este un program potrivit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 6. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

Totodata, beneficiaza si de cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Efficient Dry – vizeaza deschiderea automata a usii la finalul programului.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Speed Perfect – scurteaza durata programelor cu 15-75%.
 • Programare intaziata – puteti amana ora de spalare cu pana la 24 de ore.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

In concluzie, Bosch SMV4EVX14E este o alegere excelenta pentru cei care cauta o masina de vase eficienta energetic, cu o capacitate generoasa, cosuri flexibile si functionalitati inteligente. Performanta sa de curatare de inalta calitate, combinata cu designul elegant si operatiunea silentioasa, fac din acest model un partener de incredere in menajul zilnic. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele masinii si sustin ca spala si usuca excelent vasele. Este spatioasa, flexibila si foarte practica in orice locuinta. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV4EVX14E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe si functii variate
 • Control de pe telefon
 • Eficienta energetica
 • Programe si functii variate

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *